Super League 2

Ισόπαλοι 2-2 ΟΦΗ και Παναχαϊκή στο Καρπενήσι

Δύο ομάδες με «βαριά» ιστορία, ΟΦΗ και Παναχαϊκή, ήρθαν ισόπαλες 2-2 σε ένα χορταστικό φιλικό στο Καρπενήσι.

Δεν είχε νικητή, αλλά είχε δύο ομάδες με μεγάλη ιστορία και προοπτικές επιστροφής στα σαλόνια το φιλικό ανάμεσα σε ΟΦΗ και Παναχαϊκή στο Καρπενήσι, που έληξε ισόπαλο 2-2.

Η ομάδα του Σωκράτη Οφρυδόπουλου προηγήθηκε στο 16’ με τον Μωραϊτη ο οποίος από κοντά επωφελήθηκε από την ασταθή απόκρουση του Στρέζου σε σουτ του Ελευθεριάδη. Ο ΟΦΗ ισοφάρισε στο 22? με τον Μάνο που βρέθηκε αμαρκάριστος στην μεγάλη περιοχή της Παναχαϊκής. Ο Μωραϊτης ωστόσο, βρήκε και πάλι τον δρόμο προς τα δίχτυα στο 31? με ατομική ενέργεια κάνοντας το 2-1. Το σύνολο του Νίκου Παπαδόπουλου ισοφάρισε στο 73’ με τον Λεάλ, που κέρδισε πέναλτι και το μετέτρεψε ο ίδιος σε γκολ.

Παναχαϊκή (Οφρυδόπουλος): Σούλης, Μουστακόπουλος, Μπουτζίκος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Πολυχρόνης, Φωτάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Αντωνακόπουλος, Μωραϊτης.
Έπαιξαν και οι Βρονταράς, Χαλκιάς, Πολίμος, Μασούρας, Γκίνο, Σωτηράκος, Αργυρόπουλος, Αργυρόπουλος, Κωνσταντακόπουλος, Αποστολόπουλος, Κυνηγόπουλος, Μαστραντωνάκης, Γκέσιος.

ΟΦΗ (Παπαδόπουλος): Στρέζος, Κοιλιάρας, Κομεσίδης, Ποτουρίδης, Μπολάκης, Νάστος, Χαντί, Πουρτουλίδης, Περογαμβράκης, Μάνος, Όγκμποε.
Έπαιξαν και οι: Δερμιτζάκης, Σιώπης Ζιαμπάρης, Οικονόμου, Μαρτος, Ορτέγκα, Λεάλ, Κουσκουνάς, Μονιάκης, Πλευράκης, Νηστικάκης, Κοντογιάννης,

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x