Stoiximan Super League

Ισοπέδωσαν τον ΠΑΟΚ οι μικροί του Ολυμπιακού

Δυσκολίες για ένα ημίχρονο αντιμετώπισε η Κ-20 του Ολυμπιακού κόντρα στην αντίστοιχη ομάδα του ΠΑΟΚ και πατώντας… γκάζι στο δεύτερο επικράτησε 4-1 και παρέμεινε στην πρώτη θέση, όντας αήττητη.

Επιβλητικός (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) ήταν ο Ολυμπιακός κόντρα στον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής της Super League σε αναμέτρηση που διεξήχθη στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη και νίκησε με 4-1. Με αυτό το αποτέλεσμα έφθασε τις 16 νίκες, έχοντας δώσει 18 ματς (έχει φέρει και δύο ισοπαλίες) και είναι στο +6 από τον δεύτερο, "Δικέφαλο του Βορρά".

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 4’ με τον Δοδοντσάκη, αλλά η ομάδα του Βασίλη Βούζα κατάφερε να ανατρέψει την εις βάρος της κατάσταση, παίζοντας και καλό ποδόσφαιρο. Ισοφάρισε στο 36ο λεπτό με τον Βρουσάι και ενώ είχε ενδιάμεσα καλές ευκαιρίες με τον σκόρερ της και με τον Πλέγα.

Στο δεύτερο μέρος οι «ερυθρόλευκοι» μπήκαν δυνατά και έκαναν το 2-1 με τον Κιρτζιαλίδη που ολοκήρωσε τη φάση με ωραίο σουτ. Ο Αντώνης Βατουσιάδης με απευθείας εκτέλεση φάουλ έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του. Στο 67’ ο Τσιμίκας πήγε να βγάλει σέντρα, αλλά η μπάλα πήρε παράξενη τροχιά και κατέληξε στα δίχτυα, 4-1!

Ο Ολυμπιακός έχασε μεγάλη ευκαιρία να σημειώσει και πέμπτο τέρμα, με τον Λάτσι.

Οι συνθέσεις των ομάδων:

Ολυμπιακός: Κατσιμήτρος, Σάλιακας , Τσιμίκας (77’ Κολτσίδας), Βατουσιάδης, Τόλι, Ρέτσος, Μανθάτης, Πλέγας (70’ Νικολάου), Κιρτζιαλίδης (70’ Ανδρούτσος), Λάτσι, Βρουσάι.

ΠΑΟΚ: Κουτογλίδης, Τοπαλίδης, Παντεκίδης, Δοδοντσάκης, Τσελεπίδης, Πατράκης (54’ Πουφλής), Κλιγγόπουλος (72’ Συράκος), Παναγιωτίδης, Μπατάεφ, Κτιστόπουλος (75’ Κυριλλίδης), Ρανγκέλοφ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x