Κύπρος

«Ισοπέδωσε» την ΑΕΚ Λάρνακας η Ομόνοια

Μία εντυπωσιακή Ομόνοια σάρωσε 5-2 την ΑΕΚ Λάρνακας στη Λευκωσία σε εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε την κορυφή, έχοντας και ματς λιγότερο.

Η Ομόνοια διέλυσε με 5-2 τη δεύτερη της βαθμολογίας, ΑΕΚ Λάρνακας, σε εξ αναβολής ματς της πρεμιέρας του κυπριακού πρωταθλήματος και πλησίασε στο -4 την πρωτοπόρο Ανόρθωση και στο -3 την αποψινή της αντίπαλο, έχοντας ένα ματς λιγότερο, το οποίο, αν κερδίσει, θα βρεθεί ακόμα πιο κοντά στην κορυφή.

Αντίθετα, η ομάδα της Λάρνακας έμεινε στο -1 από την «Κυρία».

Η Ομόνοια μόλις στο 5’ άνοιξε το σκορ, όταν ο Μαργκάσα έκλεψε την μπάλα και σούταρε έξω από την περιοχή, με αυτή να κοντράρει στον Μουρίγιο και να ξεγελά τον Πάμπλο. Στο 10’, ο Μαργκάσα έβγαλε σέντρα από αριστερά και ο Ντάρμπισαϊρ έκανε με κεφαλιά το 2-0. Στο 19’, με εξαιρετική εκτέλεση φάουλ του Λαρένα έγινε το 2-1. Στο 23’, έγινε το 3-1, όταν σε κόρνερ ο Μοϊσόφ με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του και σημείωσε αυτογκόλ.

Στο 31’, ο Άλεξ Σοάρες πέτυχε ένα γκολ ποίημα, όταν έξω από την περιοχή «κρέμασε» τον Πάμπλο. Στο 51’, έγινε το 5-1, όταν ο Κανού μπήκε στην περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ στον Χριστοφή. Στο 88’ ο Μοϊσόφ σε μία εκτέλεση φάουλ του Τομάς έπιασε την κεφαλιά και έκανε το 5-2.


Ομόνοια: Παναγή, Τζαΐλσον, Γουίλιαμ, Σοάρες, Φαμπρίτσιο, Άλεξ Σοάρες, Κατελάρης, Κανού (72' Ράφα Λόπες), Χριστοφή, Αντόνια (65' Γκονζάλες), Νταρμπισαϊρ (80' Μαδούρο)

ΑΕΚ: Πάμπλο, Αντωνιάδης, Τρουγιόλς (21' Λαμπάν), Νέλσον (39' Χέφελ), Μουρίγιο, Μοΐσόφ, Λαρένα (69' Κάσες), Τομάς, Ακοράν, Τέτε, Μυτίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x