Ισπανία

Ισπανικό «κλάσικο» για τα μάτια των Φαν Ντάικ και… Κλοπ

Τον στόπερ της Λίβερπουλ έχουν στα «ραντάρ» τους Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα, σύμφωνα με ισπανικά δημοσιεύματα, τα οποία βάζουν στη λίστα των δύο ομάδων και τον Γιούργκεν Κλοπ.

Την ενίσχυση της αμυντικής τους γραμμής με τον «ογκόλιθο» που ακούει στο όνομα Βίρτζιλ Φαν Ντάικ, θέλουν Ρεάλ Μαδρίτης και Μπαρτσελόνα.

Τουλάχιστον αυτό υποστηρίζει η «As». Το ισπανικό Μέσο κάνει λόγο για ενδιαφέρον των δύο υπερδυνάμεων της Ιβηρικής Χερσονήσου για τον ποδοσφαιριστή της Λίβερπουλ, ο οποίος θεωρείται από πολλούς ως ο κορυφαίος κεντρικός αμυντικός στον κόσμο.

Τα ίδια δημοσιεύματα, μάλιστα, βάζουν στο «κάδρο» των Μπαρτσελόνα και Ρεάλ και τον τεχνικό των «κόκκινων», Γιούργκεν Κλοπ. Βέβαια, αν και οι «μπλαουγκράνα» είναι αρκετά πιθανό να έχουν στο στόχαστρό τους τον Γερμανό προπονητή, δεν ισχύει -λογικά- το ίδιο και για τους «μερένχες».

Η Ρεάλ υπέγραψε μόλις τον περασμένο Μάρτιο συμβόλαιο τριετούς διάρκειας με τον Ζινεντίν Ζιντάν. Τον οποίο -μέχρι στιγμής- δείχνει να τον εμπιστεύεται και να τον στηρίζει.

Επιμέλεια: Μανώλης Μουσουράκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x