Αγγλία

Ισχυρό ενδιαφέρον από Κατάρ για επένδυση στη Λιντς!

Η εταιρεία Qatar Sports Investment, της οποίας αφεντικό είναι ο Νασέρ Αλ Κελαΐφι και η οποία έχει την υποστήριξη της Κυβέρνησης του Κατάρ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επένδυση στη Λιντς!

Η εταιρεία Qatar Sports Investment, της οποίας αφεντικό είναι ο ισχυρός άνδρας της Παρί Σεν Ζερμέν, Νασέρ Αλ Κελαΐφι και η οποία έχει την υποστήριξη της Κυβέρνησης του Κατάρ, έχει εκφράσει ενδιαφέρον για επένδυση στη Λιντς!

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μεταφέρουν οι Financial Times (οι οποίοι δεν «πέφτουν» έξω σε κάτι τέτοια θέματα αφού παρατηρούν την κινητικότητα στο οικονομικό τοπίο και αντιλαμβάνονται όσα συμβαίνουν) η QSI θέλει να επενδύσει στα «παγώνια», έχοντας στοχεύσει στο αγγλικό ποδόσφαιρο λόγω και του αντίκτυπου που έχει παγκοσμίως το προϊόν.

Όπως τονίζει το δημοσίευμα, η επένδυση που θέλει να κάνει αρχικά η εταιρεία του Νασέρ Αλ Κελαΐφι στη Λιντς – αφού φυσικά ολοκληρωθεί και εγκριθεί – δεν θα χρησιμοποιηθεί για μεταγραφές, αφού παραμονεύει και το Financial Fair Play.

Παρ' όλα αυτά, ο νυν ιδιοκτήτης του αγγλικού κλαμπ, Αντρέα Ραντιτσάνι, θα μπορέσει να εκμεταλλευτεί το ποσό για να ασχοληθεί με κάποια άλλη ομάδα, ώστε να δημιουργηθεί ένα δίκτυο συνεργασίας και φυσικά να προχωρήσει εν καιρώ η εξ' ολοκλήρου αγορά της Λιντς από την Qatar Sports Investment.

Η Λιντς προσπάθησε να μη δοθεί τόση σημασία σε αυτό το δημοσίευμα, όμως, κάτι αντίστοιχο είχε γίνει και με την Παρί όταν ο νυν ιδιοκτήτης της επιχειρούσε το επιχειρηματικό deal...

Αξίζει, παράλληλα, να σημειωθεί, πως αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας και ο Μαρσέλο Μπιέλσα, παρά την αποτυχία πρόκρισης στον τελικό των playoffs ανόδου για την Πρέμιερ Λιγκ.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x