Stoiximan Super League

«Ισχυρός, αυτάρκης και αυτόνομος ΠΑΟΚ»

Απόλυτα ικανοποιημένος απ’ την κυβερνητική λύση στο θέμα των χρεών του ΠΑΟΚ δήλωσε ο Ιβάν Σαββίδης. Ο ιδιοκτήτης του «δικεφάλου» μίλησε για απελευθέρωση και προανήγγειλε μια υγιή και δυνατή ομάδα.

Την ανακούφιση όλων στον ΠΑΟΚ για τη λύση που δόθηκε στο θέμα των χρεών της ομάδας εξέφρασε ο Ιβάν Σαββίδης.

Με δήλωσή του στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου, ο ιδιοκτήτης του ευχαρίστησε την κυβέρνηση για την τροποποίηση του σχετικού νόμου και δεσμεύτηκε ότι θα τακτοποιηθεί το συντομότερο δυνατό η οφειλή που υπάρχει.

Τόνισε, δε, ότι με τη συγκεκριμένη εξέλιξη ο ΠΑΟΚ απελευθερώνεται από τα δεσμά και ανοίγει ο δρόμος για να γίνει τόσο ισχυρός και αυτάρκης, όσο τον ονειρεύεται ο κόσμος του.


Αναλυτικά η δήλωση Σαββίδη

«Θα ήθελα να ευχαριστήσω την παρούσα κυβέρνηση για την προσπάθεια, τις ενέργειες και κυρίως για την αποτελεσματικότητά της.

Αυτή η κυβέρνηση έδωσε λύση σε ένα πρόβλημα που ταλανίζει τα τελευταία χρόνια όχι μόνο την ΠΑΕ ΠΑΟΚ αλλά και αμέτρητες επιχειρήσεις στη χώρα και αποτελούσε τροχοπέδη στην ανάπτυξη που είναι και το ζητούμενο αυτή την εποχή.

Πλέον ανοίγει ο δρόμος για έναν ισχυρό, αυτάρκη και αυτόνομο ΠΑΟΚ! Από την πλευρά μας αυτό που μπορούμε να υποσχεθούμε είναι ότι θα τακτοποιήσουμε την οφειλή μας προς το Δημόσιο το συντομότερο δυνατό και θα συνεχίσουμε να διατηρούμε την ίδια καθαρή και διαφανή σχέση με το κράτος.

Απελευθερωμένοι από τα δεσμά των χρεών θα είμαστε σε θέση να ανακοινώσουμε άμεσα τη στρατηγική ανάπτυξης του ΠΑΟΚ και να οδηγήσουμε τον σύλλογο εκεί που τον ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x