Γενικά

Ήττα για Βενεζουέλα, βασικός ο Μπαρόχα (video)

Με τον Μπαρόχα βασικό, η Βενεζουέλα ηττήθηκε 1-0 εντός από την Παραγουάη στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ 2018 στη Νότια Αμερική – Νίκες για Ουρουγουάη και Κολομβία.

Η Βενεζουέλα δεν μπόρεσε να πάρει κάτι στην πρεμιέρα των προκριματικών για το Μουντιάλ της Ρωσίας, αφού ηττήθηκε 1-0 από την Παραγουάη. Το γκολ που έκρινε την αναμέτρηση σημείωσε ο Ντέρλις Γκονζάλες στο 85ο λεπτό. Ο πορτιέρο της ΑΕΚ, Αλαίν Μπαρόχα αγωνίστηκε σε όλο το ματς, δεν έπαιξε καθόλου μένοντας στον πάγκο ο Ροναλντ Βάργκας. Ένα λάθος γύρισμα του Βιζκαρόντο με το στήθος, άφησε εκτεθειμένο της ΑΕΚ και ο Ντέρλις Γκονζάλες έγραψε το 1-0, αφού και ο Μπαρόχα γλίστρησε στην προσπάθεια του να διορθώσει το λάθος του στόπερ.

Με το δεξί μπήκαν στα προκριματικά η Ουρουγουάη που επικράτησε 2-0 της Βολιβίας εκτός έδρας. Ο Κάσερες με κοντινό πλασέ, μετά από ασθενή επέμβαση του τερματοφύλακα σε κεφαλιά, έκανε το 1-0, ενώ ο Γκοντίν στο 69ο λεπτό διαμόρφωσε το 2-0. Με το ίδιο σκορ, αλλά στην έδρα της, επικράτησε η Κολομβία με σκόρερς του Τεόφιλο Γκουτιέρεζ στο 36’ και τον Καρντόνα στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Εδώ τα γκολ από το Κολομβία-Περού:


Εδώ το γκολ από το Βενεζουέλα-Παραγουάη:



Τα αποτελέσματα της 1ης αγωνιστικής:

Βολιβία – Ουρουγουάη 0-2
(10’ Κάσερες, 69’ Γκοντίν)

Κολομβία – Περού 2-0
(36’ Γκουτιέρεζ, 94’ Καρντόνα)

Βενεζουέλα – Παραγουάη 0-1
(85’ Ντ. Γκονζάλες)

Xιλή - Βραζιλία (02:30)

Αργεντινή - Εκουαδορ (03:00)

Επιμέλεια: Κώστας Μιαούλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x