Champions League

Κόντρα στην... πρώην ο Καβάνι!

Ιδιαίτερο παιχνίδι για τον Έντισον Καβάνι χαρακτήρισε ο μάνατζερ του την αναμέτρηση της Παρί Σεν Ζερμέν με τη Νάπολι για την τρίτη αγωνιστική του Champions League.

Με την πρώην του ομάδα, τη Νάπολι, θα έρθει αντιμέτωπος ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν, Έντισον Καβάνι, την Τετάρτη (24/10) στο πλαίσιο της τρίτης αγωνιστικής για το Champions League.Οι Παριζιάνοι φιλοξενούν τους «παρτενοπέι» σε ένα κρίσιμο παιχνίδι για τον τρίτο όμιλο της διοργάνωσης.

Ο 31χρονος επιθετικός θα κληθεί να αγωνιστεί για πρώτη φορά κόντρα στη Νάπολι, με τη φανέλα της οποίας μεγαλούργησε για μία τριετία (2010-13), από τότε που μετακόμισε στο Παρίσι. Στον ιταλικό νότο ο «ματαντόρ» κατέγραψε 138 συμμετοχές με 104 γκολ, φτιάχνοντας έτσι το όνομα του.

Χαρακτηριστικό της σχέσης που διατηρεί με τον σύλλογο, είναι το γεγονός πως στο παρελθόν είχε εκφράσει την σιγουριά του πως κάποια μέρα θα επιστρέψει στην Νάπολι και την Serie A.

Σύμφωνα με τον μάνατζερ του, το παιχνίδι αυτό θα είναι έχει πολλές ιδιαιτερότητες για τον διεθνή Ουρουγουανό, λόγω του παρελθόντος του στον ιταλικό σύλλογο.

«Θα είναι ένα ιδιαίτερο παιχνίδι για τον αδελφό μου(σσ. Έντισον Καβάνι), για προφανείς λόγους. Θα έχει σίγουρα ανάμεικτα συναισθήματα δεδομένου και του Ναπολιτάνικου παρελθόντος του» τόνισε και συμπλήρωσε πως:«Ελπίζω να δούμε έναν όμορφο αγώνα και να νικήσει η καλύτερη ομάδα».


Επιμέλεια: Λουκάς Χατζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x