Stoiximan Super League

Καγιούλης: «Είμαι έτοιμος να αναλάβω τον Ηρακλή»

Έτοιμος να βγάλει τον Ηρακλή από το διοικητικό αδιέξοδο είναι ο Νίκος Καγιούλης, ο οποίος τόνισε πως δεν συζητείται καν η πιθανότητα της Γ’ Εθνικής.

Την πρόθεσή του να αναλάβει τα ηνία του Ηρακλή ξεκαθάρισε ο Νίκος Καγιούλης, μιλώντας στον «Arena Fm» μετά την δήλωση του Σταύρου Παπαθανασάκη ότι παραχωρεί τον Ηρακλή ακόμα και με 1 ευρώ.

«Το γνώριζα από καιρό , δεν είναι κάτι καινούργιο για μένα. Από την στιγμή που βγήκαν οι αποφάσεις και άλλαξαν όλα τα δεδομένα, δεν υπάρχει άλλη λύση, θέλει να αποχωρήσει. Το έχουμε συζητήσει , αλλά θέλω πρώτα να μιλήσω με την οικογένεια του Ηρακλή. Μετά θα κατέβω Αθήνα για να συζητήσουμε και τα υπόλοιπα με τον κ.Παπαθανασάκη».

Όσο για την κατηγορία που πρόκειται να δηλώσει, είπε: «Ο σκοπός είναι να παίξουμε στην Β’ Εθνική, δεν συζητάμε καν για την Γ’. Δεν θα ήμουν εδώ αν ήταν να πάει η ομάδα στην Γ’ Εθνική. Εγώ για να προχωρήσω θέλω την ενεργοποίηση όλων, την συμπαράσταση όλων. Μόνο έτσι θα προχωρήσω».

Σε ερώτηση, μάλιστα, του δημοσιογράφου, για το αν είναι έτοιμος να αναλάβει το βάρος μιας τέτοιας προσπάθειας, ο Νίκος Καγιούλής ξεκαθάρισε: «Αν δεν ήμουν έτοιμος δεν θα ήμουν εδώ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x