Αγγλία

Και... Άρσεναλ στις πιθανές επιλογές του Φεκίρ

Ένα χρόνο μετά την… παραλίγο μετακίνησή του στην Λίβερπουλ, ο Φεκίρ ενδεχομένως να κάνει το «άλμα» στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Ένα χρόνο μετά την… παραλίγο μετακίνησή του στην Λίβερπουλ, ο Φεκίρ ενδεχομένως να κάνει το «άλμα» στην Πρέμιερ Λιγκ αλλά για λογαριασμό της Άρσεναλ.

Η περσινή πορεία των «κανονιέρηδων» στο πρωτάθλημα δεν ήταν η καλύτερη δυνατή καθώς τερμάτισαν πέμπτοι και δεν κατάφεραν να προκριθούν στο Τσάμπιονς Λιγκ ενώ στον τελικό του Γιουρόπα Λιγκ έχασαν από την συμπολίτισσα Τσέλσι.

Ο Έμερι θέλει να δυναμώσει το ρόστερ έτσι ώστε αυτή η κακή σεζόν να μην επαναληφθεί. Ο Ναμπίλ Φεκίρ φαίνεται πως είναι πως ο μεγάλος στόχος του Ισπανού τεχνικού για την μεσοεπιθετική γραμμή της ομάδας του.

Ο Γάλλος, έφτασε κοντά στην Λίβερπουλ πέρσι έναντι 53 εκατομμυρίων λιρών αλλά κάποιες επιπλοκές στις ιατρικές εξετάσεις – τουλάχιστον έτσι παρουσιάστηκε η αιτία – μπλόκαραν την μεταγραφή του και έτσι έμεινε στην Λιόν όπου έκανε εξαιρετική σεζόν σημειώνοντας 12 γκολ και μοιράζοντας 9 ασίστ.

Σημαντικό ρόλο στην μεταγραφή του 25χρονου Γάλλου θα παίξει το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι με τον διευθυντή της Λιόν, Ζαν-Μικαέλ Ουλάς να δηλώνει:

«Ο Ναμπίλ μπήκε στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του οπότε θα υπάρξει ενδιαφέρον από άλλες ομάδες. Μας είπε πως θέλει να αποχωρήσει αλλά αν δεν βρει έναν σύλλογο που καλύπτει τις φιλοδοξίες του εμείς θα μπούμε σε συζητήσεις για την ανανέωση του συμβολαίου του».

Φυσικά, η Άρσεναλ δεν παίζει «μπάλα» μόνη της με αρκετές ομάδες από την Ισπανία να έχουν δείξει ενδιαφέρον για την απόκτηση του παίκτη. Ρεάλ Μπέτις, Σεβίλλη και Βαλένθια βολιδοσκοπούν την υπόθεση του Γάλλου μέσου με τις «νυχτερίδες» να έχουν κάνει και μια πρώτη επαφή.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x