Ελλάδα

Και η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ για κακουργηματική απιστία!

Για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας διερευνάται η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Για το αδίκημα της κακουργηματικής απιστίας διερευνάται η Επιτροπή Εξομάλυνσης της ΕΠΟ, όπως αποκάλυψε η "ΔΙΚΗ στον ΣΚΑΪ".

Η εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου διαβίβασε στο προϊστάμενο της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών Ηλία Ζαγοραίο έγγραφη καταγγελία του αντιπροέδρου της ΕΠΣ Αθηνών Δήμου Κασκαντίρη. Στην καταγγελία περιγράφεται ο τρόπος με τον οποίο προχώρησε η ΕΠΟ σε σύμβαση για τις στολές των διαιτητών.

Παράλληλα εξετάζεται η δυνατότητα της διορισμένης διοίκησης της Ομοσπονδίας να υπογράφει συμβάσεις, τη στιγμή που ο ρόλος της ήταν περιορισμένος.

Η καταγγελία και τα υπόλοιπα στοιχεία που υπάρχουν παραδόθηκαν στον αντεισαγγελέα Χαράλαμπο Μασταραντωνάκη, ο οποίος θα τα διαβιβάσει στην Αθλητική Εισαγγελία Αθηνών.

Για απόκρυψη μάρτυρα ερευνάται η διοίκηση Γκιρτζίκη

Προκαταρκτική εξέταση διενεργεί η Εισαγγελία Αθηνών ώστε να διαπιστώσει αν η ΕΠΟ επί προεδρίας Γκιρτζίκη, απέκρυψε την ύπαρξη integrity officer (υπεύθυνος ακεραιότητας).

Τη σχετική εντολή έδωσε η εισαγγελέας Εφετών Βιργινία Σακελλαροπούλου, η οποία πλέον εποπτεύει τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, καθώς στην εφετειακή δίκη του μικρού Koriopolis η ΕΠΟ αρνήθηκε να παραλάβει κλήση μάρτυρα για τον intergrity officer.

Τελικά ο υπεύθυνος ακεραιότητας ουδέποτε κατέθεσε στο δικαστήριο, το οποίο δεν διαφωτίστηκε για τον τρόπο που χειραγωγούνται οι ποδοσφαιρικοί αγώνες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x