Αγγλία

Και ξαφνικά… Φαν Χάαλ για Τσέλσι!

Αυτή και αν θα είναι έκπληξη! Βρετανικά Μέσα αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν στην Τσέλσι, εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Αντόνιο Κόντε, είναι και του Λουίς Φαν Χάαλ!

Αυτή και αν θα είναι έκπληξη! Πληροφορίες των βρετανικών Μέσων αναφέρουν ότι ανάμεσα στα ονόματα που εξετάζουν οι άνθρωποι της Τσέλσι για τον πάγκο, εφόσον τελικά αποχωρήσει ο Αντόνιο Κόντε, είναι και του Λουίς Φαν Χάαλ!

Συγκεκριμένα το ρεπορτάζ της «Mirror» υποστηρίζει πως οι διοικούντες τους «μπλε» δεν έχουν αποβάλλει από το μυαλό τους την πιθανότητα να χωρίσουν τους δρόμους τους με τον Ιταλό τεχνικό πριν το τέλος της περιόδου και έτσι προετοιμάζονται από τώρα για παν ενδεχόμενο!

Στη λίστα, λοιπόν, με τους υποψήφιους… προσωρινούς προπονητές της ομάδας βρίσκεται το όνομα του πρώην κόουτς της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ο οποίος εξετάζεται πολύ σοβαρά!

Εάν ο Κόντε φύγει πριν το τέλος της περιόδου, η λύση Φαν Χάαλ μοιάζει στα μάτια των ανθρώπων της Τσέλσι ως ιδανική για τα προσωρινά ηνία της ομάδας! Η εμπειρία του σε συνδυασμό με το γεγονός ότι και ο ίδιος θέλει να επιστρέψει στην Πρέμιερ Λιγκ, τον καθιστούν αυτή τη στιγμή ως «υπολογίσιμο» αντίπαλο του «τιμονιού» των Λονδρέζων, εφόσον- ξαναλέμε- αποχωρήσει νωρίτερα του αναμενομένου ο Ιταλός.

Πηγή: england365.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x