Stoiximan Super League

Και με τη… βούλα ο Σόσα

Ποδοσφαιριστής της Ξάνθης με κάθε επισημότητα είναι ο Λεάντρο Σόσα, αφού η ακριτική ομάδα ανακοίνωσε την ολοκλήρωση της μεταγραφής του.

Με τη φανέλα της Ξάνθης πόζαρε ο Λεάντρο Σόσα, αφού ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές-εργομετρικές εξετάσεις και στη συνέχεια υπέγραψε το συμβόλαιό του.

Ο 28χρονος άσος αποκτήθηκε με τη μορφή δανεισμού από τη Ντανούμπιο, με την οποία είχε φέτος 15 συμμετοχές.

Οι Ακρίτες θέλουν να έχουν ολοκληρώσει τις περισσότερες μεταγραφές τους μέχρι την αναχώρηση για το βασικό στάδιο προετοιμασίας στο Πράβετς της Βουλγαρίας.

Η ανακοίνωση

Ο Α.Ο. ΞΑΝΘΗ Π.Α.Ε. ανακοινώνει την απόκτηση του επαγγελματία ποδοσφαιριστή Leandro Sosa.



Γεννημένος στο Montevideo στις 18 Μαρτίου το 1991, ο Σόσα ξεκίνησε την καριέρα του στις Ακαδημίες της Danubio και δεν άργησε να αποτελέσει βασικό στέλεχός της. Ο 28χρονος αριστερός μπακ έφτασε μέχρι την κορυφή με την ομάδα της Ουρουγουάης κατακτώντας τη σαιζόν 2013-14 το πρωτάθλημα της χώρας του.

Συνολικά έχει φορέσει 105 φορές τη φανέλα της και έχει πετύχει 7 γκολ, ενώ τη σαιζόν 2016-17 βρέθηκε στην Αργεντινή για χάρη της Αλντοσβίλι (25 συμμετοχές, 1 γκολ). Ένας νέος κύκλος ανοίγει για το πρόσφατο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας μας που για πρώτη φορά θα αγωνιστεί σε άλλη ήπειρο!

Leandro Sosa καλώς ήρθες στην Ξάνθη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x