Stoiximan Super League

Και ο «καυτός» Ελ Αραμπί προτάθηκε στην ΑΕΚ

Ένα σωρό παίκτες έχουν προταθεί ήδη στην ΑΕΚ για το προσεχές καλοκαίρι. Ανάμεσά τους είναι και ο Γιούσεφ Ελ Αραμπί, που πραγματοποιεί τρομερή σεζόν με την Γρανάδα αλλά η περίπτωσή του δεν είναι εύκολη

Στην ΑΕΚ μπορεί να μην έχουν υπάρξει ακόμη ουσιαστικές εξελίξεις για το θέμα προπονητή, όμως αυτό δεν αποτελεί αιτία για να «κόψει» η βροχή προτάσεων παικτών με φόντο την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο.

Ανάμεσά σε αυτούς που έχουν ήδη προταθεί στην Ένωση βρίσκεται και ο Γιουσέφ Ελ Αραμπί. Πρόκειται για τον 29χρονο Μαροκινό επιθετικό, που παλεύει να κρατήσει την Γρανάδα στην Primera Division και την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Οι επιδόσεις του φέτος είναι εξαιρετικές. Έχει παίξει στα 33 από τα συνολικά 36 φετινά της ομάδας του στο πρωτάθλημα κι έχει βρει δίχτυα 14 φορές, ενώ έχει πετύχει κι ακόμη ένα τέρμα σε τρεις αναμετρήσεις για το Κύπελλο.

Η περίπτωσή του, όπως εύκολα μπορεί να καταλάβει κανείς, μόνο εύκολη υπόθεση δεν θα αποτελέσει για τους κιτρινόμαυρους, εφόσον αποφασίσουν να κινηθούν «ζεστά», αφού με την χρονιά που πραγματοποιεί μπορεί βρει θεωρητικά άνετα σύλλογο από ανώτερο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x