Ιταλία

Και ο Λουίς Γκουστάβο στη λίστα της Γιουβέντους

Αρνητική ήταν η απάντηση που έλαβε η Γιουβέντους από την Παρί Σεν Ζερμέν για τον Ματουιντί, με τους «μπιανκονέρι» να εξετάζουν την περίπτωση του Λουίς Γκουστάβο.

Η Γιουβέντους αναζητά ακόμη στο μεταγραφικό παζάρι τον αντικαταστάτη του Πολ Πογκμπά, έχοντας προκρίνει την περίπτωση του Λουίς Γκουστάβο της Βόλφσμπουργκ.

Αρχικά, οι «μπιανκονέρι» είχαν στρέψει το ενδιαφέρον τους στον Μπλες Ματουιντί της Παρί Σεν Ζερμέν, ωστόσο οι διοικούντες του γαλλικού συλλόγου όχι μόνο δεν διατίθενται να παραχωρήσουν τον ποδοσφαιριστή, αλλά σκέφτονται να επεκτείνουν το συμβόλαιό του.

Έτσι, οι πρωταθλητές Ιταλίας είναι έτοιμοι να καταθέσουν επίσημη πρόταση στη Βόλφσμπουργκ ύψους 15 εκατομμυρίων ευρώ για τον Λουίς Γκουστάβο, με τον Βραζιλιάνο να επιθυμεί διακαώς να μετακομίσει στο Τορίνο. Ωστόσο, οι Γερμανοί αξιώνουν 25 εκατομμύρια για την παραχώρησή του.

Παρόλα αυτά, στο κάδρο δεν υπάρχει μόνο ο Βραζιλιάνος μέσος για τη «μεγάλη κυρία», καθώς εξετάζεται τόσο ο Μούσα Σισοκό της Νιούκαστλ όσο και ο Άξελ Βίτσελ της Ζενίτ.

Επιμέλεια: Μάριος Δεριζιώτης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x