Stoiximan Super League

Και τώρα… αναγέννηση

Σηκώνουν μανίκια στην ΑΕΚ μετά τη συντριπτική νίκη του ψηφοδελτίου που υποστηρίζει ο Δημήτρης Μελισσανίδης στις εκλογές της Ερασιτεχνικής. Προχωρούν τα μεταγραφικά, πρόταση σε Μανιά.

Η ΑΕΚ γύρισε και τυπικά σελίδα, αφού μετά την εκκαθάριση της ΠΑΕ, χθες αναδείχθηκε νέα διοίκηση στην Ερασιτεχνική, αυτή της απολύτου στήριξης του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος πλέον είναι ουσιαστικά (όχι όμως θεσμικά) το απόλυτο αφεντικό στην ομάδα.

Από σήμερα κιόλας θα συνεχιστεί σε πιο εντατικούς ρυθμούς αυτό που υποσχόταν το όνομα της παράταξης στις εκλογές: η αναγέννηση της ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα. Πλέον και με τη… βούλα θα προχωρήσουν οι διεργασίες για την κατασκευή του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά και θα συνεχιστούν οι προσπάθειες για τη δημιουργία μίας ισχυρής ομάδας που θα είναι… περαστική από τις μικρές κατηγορίες και θα επιστρέψει σε μία διετία στη Σούπερ Λίγκα για να πρωταγωνιστήσει.

Φουλ για Μανιά

Πρόταση στον Μιχάλη Μανιά για τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας έκανε η ΑΕΚ. Ο 23χρονος επιθετικός, πρώτος σκόρερ στη φετινή Football League με 18 γκολ, είναι ο βασικός στόχος για τη θέση. Δεδομένες είναι ήδη οι συμφωνίες με τους Γεωργέα, Ρόβα, Βούρα και Λυμπερόπουλο, ενώ επαγγελματικό συμβόλαιο θα υπογράψει ο 18χρονος δεξιός μπακ Νίκος Αργυρίου που κέρδισε τις εντυπώσεις στις δοκιμές των Σπατών, όπως και ο συνομήλικός του μεσοεπιθετικός Αλέξανδρος Νικολιάς.

Ξεκαθαρίζουν οι ρόλοι

Μέσα στην εβδομάδα θα αποσαφηνιστούν οι ρόλοι στην ΑΕΚ. Ο Τραϊανός Δέλλας θα είναι προπονητής με βοηθό τον Βασίλη Μπορμπόκη και το τιμ τους θα πλαισιώνουν οι Κέζος, Μπουρουτζίκας (γυμναστές), Νικολάου (επικεφαλής γιατρός) και Πανταζής (φυσιοθεραπευτής), ο Ντούσαν Μπάγεβιτς θα είναι γενικός διευθυντής με αρμοδιότητες που δεν θα αφορούν μόνο το αγωνιστικό κομμάτι, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος θα είναι τεχνικός διευθυντής.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x