Αγγλία

Κάιλ Σκοτ η πρώτη άφιξη στη Νιουκάστλ

Την πρώτη της προσθήκη στο ρόστερ της νέας σεζόν είναι έτοιμη να ανακοινώσει η Νιουκάστλ, η οποία αποκτά ως ελεύθερο τον Κάιλ Σκοτ.

Πολύ κοντά στον Κάιλ Σκοτ βρίσκεται η Νιουκάστλ, με τον νεαρό μέσο να οδεύει ως ελεύθερος στο «Σεντ Τζέιμς Παρκ» και να υπογράφει συμβόλαιο τριών ετών.

Ο 21χρονος μέσος, αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην Τσέλσι, στην οποία μετέβη σε ηλικία εννέα ετών, αλλά κατάφερε να καταγράψει μόλις μία συμμετοχή στη μεγάλη ομάδα, στα 12 χρόνια παραμονής του.

Σύμφωνα με αγγλικές πηγές, ο μέχρι πρότινος προπονητής στις «καρακάξες», Ράφα Μπενίτεθ, ήταν αυτός που είχε εισηγηθεί την απόκτηση του νεαρού Αμερικανού ποδοσφαιριστή και παρά τη φυγή του, αυτή αναμένεται να υλοποιηθεί.

Την περασμένη σεζόν, ο Σκοτ αγωνίστηκε ως δανεικός από τους «μπλε» στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας με τη φανέλα της Τέλσταρ, με την οποία κατέγραψε 14 συμμετοχές και δύο γκολ.

Στο παρελθόν, ως μέλος της Τσέλσι Κ-23, έφτασε στην κατάκτηση του Uefa Youth League για δύο συναπτά έτη και συγκεκριμένα το 2015 και το 2016.

Επιμέλεια: Κωνσταντίνος Ιατρίδης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x