Stoiximan Super League

Καλά νέα από Λισαβόνα για Μίσιτς

Αισιοδοξία για παραμονή του Κροάτη χαφ επικρατεί στον ΠΑΟΚ, ύστερα από την πρώτη διερευνητική επαφή που έγινε με την Σπόρτινγκ Λισαβόνας.

Στο προσκήνιο παραμένει το θέμα της παραμονής του Γιόζιπ Μίσιτς στον ΠΑΟΚ.

Ο Μάριο Μπράνκο έχει αναλάβει την υπόθεση του Κροάτη χαφ, ο οποίος έχει ξεχωρίσει με τις εμφανίσεις του τη φετινή σεζόν στον «Δικέφαλο του Βορρά», ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μέχρι το τέλος της φετινής σεζόν.

Ο αθλητικός διευθυντής της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, λοιπόν, επικοινώνησε με τη διοίκηση των «λιονταριών», ώστε να διαπιστώσει τις προθέσεις τους όσον αφορά την υπόθεση του 25χρονου άσου.

Μετά την επαφή του κ. Μπράνκο με τον πορτογαλικό σύλλογο, διαπιστώθηκε πως υπάρχουν οι βάσεις για την παραμονή του Μίσιτς στην Τούμπα, αφού οι Πορτογάλοι έδειξαν διαλλακτικοί το ποσό να «πέσει» στα 2 εκατ. ευρώ (από τα 2.250.000 που προβλέπεται στη ρήτρα που έχει συμφωνήσει το προηγούμενο καλοκαίρι).

Πολλά, πάντως, θα κριθούν και από τη στάση που θα τηρήσει η πλευρά του ποδοσφαιριστή, κάτι που μπορεί να επισπεύσει τις διαδικασίες, ακόμα και στη χειμερινή μεταγραφική περίοδο που έρχεται σε λίγο καιρό.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x