Stoiximan Super League

Καλές εντυπώσεις από Σένκεφελντ, αλλά...

Πολύ καλές εντυπώσεις έχει αφήσει μέχρι τώρα με την παρουσία του στις προπονήσεις ο Μπαρτ Σένκεφελντ, αλλά θα αργήσει ακόμα να κάνει το ντεμπούτο του.

Τα στοιχεία του αμυντικού που λείπει από τον Παναθηναϊκό διαθέτει ο Μπαρτ Σένκεφελντ, όπως φαίνεται από τις πρώτες προπονήσεις του παίκτη με τα «πράσινα».

Σύμφωνα με την «Πράσινη», ο Ολλανδός δείχνει να διαθέτει τις ικανότητες για τις οποίες προκρίθηκε η απόκτησή του, δηλαδή γρήγορος, δυναμικός και με καλή τεχνική κατάρτιση, ωστόσο δείχνει αρκετά πίσω στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Για αυτό τον λόγο, εκτός από το πρόγραμμα που ακολουθεί με την ομάδα, πραγματοποιεί και ατομικό, ώστε να καλύψει το χαμένο έδαφος και να φτάσει το επίπεδο των συμπαικτών του.

Σύμφωνα με την τωρινή εικόνα και με τα δεδομένα που έχουν διαμορφωθεί, θεωρείται απίθανο να είναι παρών στο ντέρμπι της 4ης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και το ντεμπούτο του θα πάει προς την 5η αγωνιστική για την αναμέτρηση εναντίον του Πανιωνίου στη Νέα Σμύρνη.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x