Euro 2016

Καλή Ισπανία, καλύτερη Σλοβακία!

Την ώρα που η Ισπανία έπαιρνε αγχωτική νίκη κόντρα στην Ουκρανία (1-0), το τρένο της Σλοβακίας παρέσερνε και το Λουξεμβούργο (3-0 με σκόρερ τον Βάις), παραμένοντας στην κορυφή του 3ου ομίλου.

Άγχος η μεν, αέρα η δε!

Ουδεμία διαφοροποίηση υπήρξε και αυτή την αγωνιστική στον τρίτο όμιλο των προκριματικών του Euro, με τη Σλοβακία να επιβεβαιώνει ξανά πόσο ανθεκτική και έτοιμη για το «κόλπο γκρόσο» είναι. Η παρέα των... Ελλήνων δεν συνάντησε το παραμικρό πρόβλημα απέναντι στο ούτως ή άλλως αδύναμο Λουξεμβούργο, επικρατώντας με... στιλ 3-0!

Κι αυτό γιατί μέχρι την εκπνοή του πρώτου μέρους είχε καθαρίσει την μπουγάδα με τα τέρματα των Νέμετς, Βάις (στη θέση του οποίου μπήκε σαν αλλαγή στο 70' ο Μακ) και Πέκαρικ. Και κάπως έτσι συνεχίζει να οδηγεί την κούρσα, έχοντας το απόλυτο με 5x5 μέχρι στιγμής.

Γι' αυτό η Ισπανία... αρκείται για την ώρα να βλέπει πλάτη, αν και σήμερα έκαμψε την αντίσταση της Ουκρανίας. Στην 100η συμμετοχή του Κασίγιας, οι φούριας ρόχας αγχώθηκαν πάρα πολύ απέναντι στους μαχητικούς του αντιπάλους. Ο Μοράτα στο 28' έλυσε το γόρδιο δεσμό (με το τελικό 1-0), όμως στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πέρασαν αρκετές δύσκολες στιγμές, στις οποίες οι φιλοξενούμενοι είτε σημάδευαν άουτ και κλωτσούσαν τις ευκαιρίες τους, είτε έβρισκαν πάνω στον «Σαν Ίκερ». Η ουσία όπως είναι που μετράει. Και αυτή έδειξε νίκη των Ιβήρων σε ένα δύσκολο βράδυ γι' αυτούς που, όμως, σε λίγες μέρες δεν θα τους λέει τίποτα πέραν του τριπόντου...

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής στον τρίτο όμιλο:

ΠΓΔΜ - Λευκορωσία 1-2
(9’ Τραχόφσκι - 44’ Καλάτσεφ, 82’ Κορνιλένκο)

Σλοβακία - Λουξεμβούργο 3-0
(10’ Νέμετς, 21’ Βάις, 40’ Πέκαρικ)

Ισπανία - Ουκρανία 1-0
(28’ Μοράτα)

Η βαθμολογία

1. Σλοβακία 15 (11-2)
2. Ισπανία 12 (14-3)
3. Ουκρανία 9 (6-2)
4. Λευκορωσία 4 (4-10)
4. ΠΓΔΜ 3 (5-12)
5. Λουξεμβούργο 1 (3-14)

Η επόμενη αγωνιστική

Ουκρανία - Λουξεμβούργο
Λευκορωσία - Ισπανία
Σλοβακία - ΠΓΔΜ

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x