Γαλλία

Καλοβλέπει Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς η Παρί Σεν Ζερμέν

Ο νέος τεχνικός της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, έπιασε ήδη δουλειά και ξεκίνησε το σχεδιασμό της ομάδας για την επόμενη σεζόν που περιλαμβάνει ενίσχυση της μεσαίας γραμμής.

Ο νέος προπονητής της Παρί Σεν Ζερμέν, Τόμας Τούχελ, ανακοινώθηκε τη Δευτέρα και ήδη άρχισε να σχεδιάζει την επόμενη ημέρα. Το κύριο μέλημα του Γερμανού είναι η απόκτηση ενός κεντρικού χαφ που θα αποτελέσει το «έτερον ήμισυ» του Ραμπιό. Σημειωτέο πως ο 23χρονος Γάλλος χαφ δεν έχει ακόμα υπογράψει την ανανέωση του συμβολαίου του, το οποίο ολοκληρώνεται το καλοκαίρι του 2019, και έχει ξεκαθαρίσει πως θα μπει σε συζητήσεις με τη διοίκηση των Πρωταθλητών Γαλλίας μετά την ολοκλήρωση του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Σύμφωνα με τη L’ Equipe, ο πρώτος υποψήφιος για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής των Παριζιάνων είναι ο Σέρβος χαφ της Λάτσιο, Σεργκέι Μιλίνκοβιτς-Σάβιτς, ο οποίος πραγματοποίησε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα της «αιώνιας πόλης» και έχει προκαλέσει το ενδιαφέρον μεγάλων συλλόγων. Τον 23χρονο μέσο έχει προτείνει στην Παρί Σεν Ζερμέν ο μάνατζερ του, Ματέια Κέζμαν, που αγωνίστηκε με τη φανέλα της ομάδας του Παρισιού από το 2008 μέχρι το 2010.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x