Γερμανία

«Καλοβλέπει» τον Χάβερτς για το επόμενο καλοκαίρι η Ντόρτμουντ

Την περίπτωση του Κάι Χάβερτς φαίνεται να εξετάζει για την επόμενη θερινή μεταγραφική περίοδο, η Μπορούσια Ντόρτμουντ, όπως γράφεται στη Γερμανία.

Ένα από τα μεγαλύτερα ταλέντα του γερμανικού ποδοσφαίρου, έχει στο μεταγραφικό της στόχαστρο η Μπορούσια Ντόρτμουντ. Ο λόγος για τον 20χρονο επιθετικό της Μπάγερ Λεβερκούζεν, Κάι Χάβερτς...

Όπως γράφει το «Kicker», οι διοικούντες την ομάδα της Βεστφαλίας ήδη έχουν αρχίσει να σχεδιάζουν τον τρόπο που θα κινηθούν για την υπογραφή του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι, μιας και οι «ασπιρίνες» δεν έχουν σκοπό να τον πουλήσουν, στη μεταγραφική περίοδο του Γενάρη.

Στην Ντόρτμουντ πιστεύουν πως μια ενδεχόμενη πώληση του Τζέιντον Σάντσο θα φέρει «ζεστό» χρήμα στα ταμεία του συλλόγου, κάνοντας ακόμα πιο ισχυρή την διαπραγματευτική γραμμή των «κιτρινόμαυρων», μιας και η Λεβερκούζεν είναι σίγουρο πως θα ζητήσει αρκετά χρήματα για τον Χάβερτς!

Πάντως, η Μπορούσια δεν είναι η μόνη ομάδα που θέλει τον ταλαντούχο Γερμανό άσο, αφού Μπάγερν, Μπαρτσελόνα και Ρεάλ έχουν επίσης στα υπ’ όψιν τους τον παίκτη.

Επιμέλεια: Βασίλης Ταμπραντζής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x