Stoiximan Super League

«Καλός ο Μάνταλος, καρτάκιας ο Μπαρμπόσα, κλέφτης τραπεζών ο Τσιγκρίνσκι»

Δείτε τι αναφέρει γαλλική εφημερίδα για τους παίκτες της ΑΕΚ ενόψει Σεντ Ετιέν. Αδιάβαστη ως προς την πιθανή ενδεκάδα της Ένωσης στο «Ζοφρουά Γκισάρ».

Αφιέρωμα στην ΑΕΚ ενόψει της πρώτης αναμέτρησης κόντρα στην Σεντ Ετιέν στο «Ζοφρουά Γκισάρ» κάνει η «butfootball». Το γαλλικό Μέσο επιχειρεί να αναλύσει το προφίλ της Ένωσης.

Στην πιθανή ενδεκάδα ο δημοσιογράφος της «But» πιάνεται αδιάβαστος αφού δίνει ως παρτενέρ του Τσιγκρίνσκι στην άμυνα τον Τζανετόπουλο, αφήνοντας παράλληλα παραθυράκι για χρησιμοποίηση του Κολοβέτσιου. Τέλος, έχει ξεχάσει τελείως τον Τόμας Πέκχαρτ, βάζοντας ως μοναδικό προωθημένο τον Αραβίδη με πιθανή αλλαγή του τον Ούγκο Αλμέιδα.

inner

Παράλληλα, αφού γίνεται αναφορά στην παράδοση των κιτρινόμαυρων με τις γαλλικές ομάδες, στον Τιμούρ Κετσπάγια και στο φλερτ με τον Φιλίπ Μοντανιέ, ακολουθεί εκτενές κείμενο για τρεις παίκτες της ΑΕΚ:

«Ο καλός: Πέτρος Μάνταλος
Θα μπορούσαμε να επιλέξουμε τον Βάργκας ή τον Αραβίδη, αλλά ο αρχηγός και οργανωτής δείχνει πιο κατάλληλος. Παρότι δεν ξεχώρισε στο πρωτάθλημα, ήταν ο αρχιτέκτονας της κατάκτησης του Κυπέλλου για πρώτη φορά μετά το 2011. Έπαιξε στην Ξάνθη και πήγε στους κιτρινόμαυρους το 2014. Είναι ένα από τα ανερχόμενα αστέρια του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σίγουρα ένας παίκτης που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στους πράσινους.

Ο κακός: Έλντερ Μπαρμπόσα
Μέσα σε μία ομάδα που παίζει ποδόσφαιρο είναι ασυνήθιστο να παίρνεις τόσες κάρτες, αλλά ο Πορτογάλος εκρύγνειται. Αν και έχει ενδιαφέροντα στατιστικά από την πρώτη του χρονιά στην Ελλάδα, ο πρώην παίκτης της Πόρτο και της Μπράγκα έχει πάρει και 10 κίτρινες και μία κόκκινη από τους διαιτητές.

Ο άσχημος: Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι
Η μεταγραφή του από την Ντνίπρο έκλεισε το φετινό καλοκαίρι, όμως τον παίκτη με τις 29 συμμετοχές στην εθνική Ουκρανίας θα μπορούσαμε να τον χαρακτηρίσουμε κλέφτη τραπεζών. Από την πορεία του δεν μπορεί να ξεχαστεί η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα όπου θεωρείται μία από τις μεγαλύτερες μεταγραφικές αποτυχίες. Το 2009 τον αγόρασαν από την Σαχτάρ έναντι 25 εκατ.ευρώ, έμεινε μία χρονιά και πήγε πίσω με 15 εκατ.ευρώ».


inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x