Stoiximan Super League

Καλτσάς στον ΣΠΟΡ: «Περιμέναμε την κατάλληλη στιγμή να ‘‘χτυπήσουμε’’ την ΑΕΚ»

Στον τρόπο με τον ο Αστέρας Τρίπολης κατάφερε να νικήσει την ΑΕΚ στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» αναφέρθηκε ο Νίκος Καλτσάς, μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Ευεργετικά έχει λειτουργήσει για τον Αστέρα Τρίπολης η έλευση του Σάββα Παντελίδη στον πάγκο της ομάδας, όπως παραδέχθηκε ο Νίκος Καλτσάς στον ΣΠΟΡ FM 94,6.

Παράλληλα, ο 27χρονος μεσοεπιθετικός αποκάλυψε πως οι Αρκάδες περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να χτυπήσουν την ΑΕΚ και έτσι μπόρεσαν να πάρουν τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Καλτσάς στην εκπομπή «Αντεπίθεση» με τον Βασίλη Βέργη και τον Βάϊο Τσούτσικα

Για την αλλαγή στην εικόνα του Αστέρα Τρίπολης: «Όταν έχεις ξεκινήσει πολύ άσχημα το πρωτάθλημα, με την έλευση ενός άλλου προπονητή ανεβαίνει η ψυχολογία. Εμείς ακολουθήσαμε τις συμβουλές του και καταφέρνουμε να βγάζουμε όσα μας ζητάει στο γήπεδο».

Για το χθεσινό ματς με την ΑΕΚ: «Πιστεύω ότι όσοι είναι στην ομάδα από την προηγούμενη χρονιά ξέρουμε πως είχαμε μία από τις χειρότερες άμυνες του πρωταθλήματος, θέλουμε να βασιστούμε στην αμυντική λειτουργία και να κρατήσουμε το μηδέν. Στα τελευταία παιχνίδια πάμε πολύ καλά και αν εξαιρέσουμε τον αγώνα με τον Ολυμπιακό, που δεχθήκαμε γκολ με πέναλτι στο 90’+, καταφέραμε να κρατήσουμε ανέπαφη την εστία μας και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε».

Για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετώπισαν την «Ένωση»: «Όπως είπα μετά το παιχνίδι ξέραμε ότι θα χτυπήσουμε την ΑΕΚ σε αυτό το κομμάτι, επειδή μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα είχαν σημαντικά παιχνίδια. Βασιστήκαμε στα λόγια του προπονητή, να περιμένουμε την κατάλληλη στιγμή και έτσι έγινε, όταν μπήκε το πρώτο γκολ αρκετά νωρίς».

Για τους στόχους των Αρκάδων: «Αυτή τη στιγμή όλοι στην ομάδα δεν θέλουμε να λέμε μεγάλες κουβέντες και κρατάμε χαμηλά το κεφάλι. Κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά».

Για τη συνεργασία του αυτές τις μέρες με τον νέο προπονητή της ομάδας, Σάββα Παντελίδη: «Είναι προσιτός ως άνθρωπος, περνάει σιγά-σιγά τη φιλοσοφία του. Εμείς που είμαστε 15 μέρες μαζί του, προσπαθούμε να κατανοήσουμε όσα θέλει και μέχρι στιγμής έχουν βγει στο γήπεδο».

Για το πέρασμά του από τον Παναθηναϊκό και αν παίρνει δεύτερη ευκαιρία στον Αστέρα: «Είναι μία δύσκολη ερώτηση. Είμαι πολύ καλά στον Αστέρα Τρίπολης, θέλω να παίζω και να παίρνω τις ευκαιρίες μου. Θα ήθελα να δω πιο ψηλά. Πρέπει να κοιτάμε τις υποχρεώσεις μας με τον Αστέρα…».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x