Stoiximan Super League

«Καλύπτει την ΑΜΚ των 20 εκατ. ευρώ ο Αλαφούζος»

Αποφασισμένος να καλύψει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου ύψους 20 εκατ. ευρώ είναι ο Γιάννης Αλαφούζος, σύμφωνα με το Έθνος.

Από τον Γιάννη Αλαφούζο θα καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (λήγει 23 Αυγούστου) ύψους 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Τύπου.

Την ώρα που αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο νυν ισχυρός άνδρας του συλλόγου, φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να καλύψει την ΑΜΚ, όπως αναφέρει το «Έθνος».

Συγκεκριμένα, πρόκειται να καταθέσει στον λογαριασμό της ΠΑΕ συνολικά 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα 2,2 εκατ. ευρώ, που ήδη έχει βάλει, ενώ θα αναλάβει και το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ, οι όροι του οποίοι είναι προγραμματισμένο να αλλάξουν στη Γ.Σ. της στις 22 Αυγούστου.

Επιπλέον, στο προσεχές ΔΣ αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ΑΜΚ και εκτιμάται ότι θα είναι «φωτογραφική» ώστε να μπει στην ΠΑΕ ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας. Ακόμη, η πλευρά Αλαφούζου σχεδιάζει να υπογράψει σύμφωνο ελέγχου των μετοχών με την άλλη πλευρά, διότι απαιτείται χρόνος μέχρι να εγκριθεί η μεταβίβαση από την ΕΕΑ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x