Από τον Γιάννη Αλαφούζο θα καλυφθεί η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου (λήγει 23 Αυγούστου) ύψους 20 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Τύπου.

Την ώρα που αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις στο θέμα της μεταβίβασης των μετοχών στον Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ, ο νυν ισχυρός άνδρας του συλλόγου, φέρεται να έχει πάρει την απόφαση να καλύψει την ΑΜΚ, όπως αναφέρει το «Έθνος».

Συγκεκριμένα, πρόκειται να καταθέσει στον λογαριασμό της ΠΑΕ συνολικά 15 εκατ. ευρώ μαζί με τα 2,2 εκατ. ευρώ, που ήδη έχει βάλει, ενώ θα αναλάβει και το ομολογιακό δάνειο ύψους 5 εκατ. ευρώ, οι όροι του οποίοι είναι προγραμματισμένο να αλλάξουν στη Γ.Σ. της στις 22 Αυγούστου.

Επιπλέον, στο προσεχές ΔΣ αναμένεται να ανακοινωθεί νέα ΑΜΚ και εκτιμάται ότι θα είναι «φωτογραφική» ώστε να μπει στην ΠΑΕ ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας. Ακόμη, η πλευρά Αλαφούζου σχεδιάζει να υπογράψει σύμφωνο ελέγχου των μετοχών με την άλλη πλευρά, διότι απαιτείται χρόνος μέχρι να εγκριθεί η μεταβίβαση από την ΕΕΑ.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ