Stoiximan Super League

«Καλύτερη ομάδα η ΑΕΚ από εκείνη του πρώτου ματς»

Εγκώμια από τον Εμάνουελ Ρόκα για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ μέσω του ΣΠΟΡ FM 94,6 ενόψει του αγώνα των δύο ομάδων.

Ο Ισπανός τεχνικός επεσήμανε ότι οι ερυθρόλευκοι έχουν κάνει κάτι αξιοθαύμαστο βαθμολογικά ενώ για την ΑΕΚ επεσήμανε ότι είναι καλύτερη ομάδα από εκείνη του πρώτου αγώνα.

Οι σημαντικότερες δηλώσεις του Εμάνουελ Ρόκα στον ΣΠΟΡ FM 94,6 και τον Σωτήρη Κωσταβάρα:

-για το παιχνίδι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό:

«Υπάρχει διαφορά .Ο Ολυμπιακός έχει κάνει κάτι εξαιρετικό βαθμολογικά. Κάτι που έχουμε καιρό να δούμε. Αυτό σημαίνει ότι έχει ανταγωνιστικούς παίκτες που δεν τους νοιάζει αν πάνε και παίζουν για παράδειγμα στο Λονδίνο και μετά έχουν ματς εδώ στην Ελλάδα.

Από την άλλη πλευρά ο Πογέτ έχει βρει το κουμπί των παικτών της ΑΕΚ και πλέον αυτοί αισθάνονται μια ομάδα καλύτερη από αυτή που ήταν στην αρχή.

Ο Ολυμπιακός θα έχει το μυαλό του στο Europa League και θα θέλει μια καλή εμφάνιση εκεί. Αλλά τα ντέρμπι είναι ντέρμπι. Σε αυτά ξεχνάς τα πάντα. Παρά το γεγονός ότι έχεις ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μετά, ή και πριν από αυτό, όταν ακούσεις τον διαιτητή να σφυρίζει τότε ξεχνάς τα πάντα. Είναι ένα παιχνίδι με μεγάλη σημασία και ιστορία, στο οποίο όλοι θέλουν να νικήσουν».

-για τις αλλαγές του Γκουστάβο Πογέτ:

«Κάθε προπονητής έχει τον δικό του τρόπο δουλειάς και δίνει τη σφραγίδα του στην ομάδα. Το βλέπεις σιγά – σιγά σε μια ομάδα. Και στην ΑΕΚ βλέπεις ότι το τεχνικό τιμ της ΑΕΚ δουλεύει ρολόι. Λογικό αφού είναι ένας προπονητής που έχει δουλέψει στην Πρέμιερ Λιγκ».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x