Oλλανδία

Καλύτερος Ολλανδός παίκτης ο Ντε Λιχτ

Ο Ματίας Ντε Λιχτ κέρδισε το βραβείο του καλύτερου Ολλανδού ποδοσφαιριστή για την περασμένη σεζόν.

Μετά από μια μαγική σεζόν με τον Άγιαξ, ο Ματίας ντε Λιχτ βραβεύτηκε με το βραβείο του καλύτερου Ολλανδού, νικώντας τον παλιό συμπαίκτη του Φρέντι Ντε Γιονγκ.

Ο 20χρονος αμυντικός με τον Αίαντα έγινε πρωταθλητής Ολλανδίας, κέρδισε το κύπελλο Ολλανδίας, ήταν στον τελικό του Europa League, στους ημιτελικούς του Champions League και πήρε το βραβείο του Golden Boy για το 2018, ενώ με την εθνική Ολλανδίας έφτασε στον τελικό του Nations League.

Για τη βράβευση του δήλωσε πως είναι όνειρο για αυτόν και αναφέρθηκε και στην παλιά γενιά του ολλανδικού ποδόσφαιρου, τονίζοντας πως ελπίζει να προσφέρει και αυτός όσα προσέφεραν αυτοί:

«Είναι όνειρο για μένα. Είμαι πολύ υπερήφανος για τα άτομα που με βοήθησαν τον τελευταίο χρόνο, υπερήφανος για την οικογένεια που με υποστηρίζει. Τώρα βρίσκομαι σε μία άλλη χώρα και ξέρω πως τίποτα δεν είναι εύκολο», δήλωσε αρχικά ο Ντε Λιχτ, και συνέχισε:

«Αυτό το τρόπαιο μαρτυρά τη νέα γενιά του ολλανδικού ποδοσφαίρου. Κούμαν, Φαν Πέρσι, Ρόμπεν και Φαν Χαλ είναι η παλιά φρουρά, εγώ ελπίζω να δώσω στο ποδόσφαιρο αυτό που έδωσαν εκείνοι. Θα δουλέψω σκληρά στην Ιταλία για να τα καταφέρω».

Επιμέλεια: Παναγιώτης Αντωνόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x