Κύπρος

Καλύτερος προπονητής στην Κύπρο ο Πουρσαϊτίδης

Ο Σάββας Πουρτσαϊτίδης πήρε το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Κύπρο, ύστερα από την εξαιρετική χρονιά που έκανε στον πάγκο της Νέας Σαλαμίνας.

Το βραβείο του καλύτερου προπονητή για τη σεζόν που ολοκληρώθηκε στην Κύπρο πήρε ο Σάββας Πουρσαϊτίδης.

Ο Έλληνας τεχνικός οδήγησε τη Νέα Σαλαμίνα μέχρι την 5η θέση της τελικής κατάταξης, με την ομάδα του να συγκεντρώνει εγκωμιαστικά σχόλια για τις εμφανίσεις της σχεδόν σε ολόκληρη τη σεζόν. Μάλιστα, ο Πουρσαϊτίδης κατάφερε να πάρει την 1η θέση και από τον Πάολο Τραμετζάνι, ο οποίος κατέκτησε το πρωτάθλημα με τον ΑΠΟΕΛ.

«Είναι πολύ σημαντικό να βραβεύεσαι και είναι πολύ τιμητικό, σου δίνει κουράγιο να συνεχίσεις. Είναι μεγάλη τιμή αλλά χωρίς τους βοηθούς μου, τους ποδοσφαιριστές και τη διοίκηση δεν θα μπορούσα να είμαι εδώ. Απολαμβάνουμε αυτή την πολύ καλή πορεία που έχουμε φέτος. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι ένα μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα μου ως ποδοσφαιριστής όμως και σαν προπονητής έχω πάρει αρκετές συμβουλές. Έχω πάρει όμως αρκετά πράγματα και από άλλους προπονητές, ειδικά πράγματα που δεν πρέπει να κάνω, είναι και αυτά εξίσου σημαντικά. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με έσπρωξε προς την προπονητική», δήλωσε ο 42χρονος τεχνικός στο πλαίσιο της βράβευσής του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x