Stoiximan Super League

Καμαρά: «Τώρα ξέρω πώς να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις και να επιστρέψω πιο δυνατός»

Σε δηλώσεις που έκανε στην Σουηδία, με αφορμή το σοβαρό τραυματισμό του, ο Αλχασάν Καμαρά στάθηκε στην εμπειρία που διαθέτει πλέον και τόνισε πως κοιτάζει μόνο μπροστά!

Ο σοβαρός τραυματισμός του Αλχασάν Καμαρά στο παιχνίδι του Παναιτωλικού με τον Άρη, όπου ο 25χρονος επιθετικός των Αγρινιωτών έπεσε στο έδαφος με το αριστερό του γόνατο και αποχώρησε από το γήπεδο με φορείο, δεν πέρασε απαρατήρητος στην Σουηδία!

Αντιθέτως, με αυτό ακριβώς το γεγονός ως αφορμή, ο Καμαρά, μίλησε και φωτογραφήθηκε για λογαριασμό της εφημερίδας «Εxpressen»…

«Ηταν η αρχή για κάτι μεγάλο (σ.σ. με αφορμή τα σερί γκολ που πετύχαινε) και η καλύτερη περίοδος της καριέρας μου. Δυστυχώς συνέβη το “κακό” και δεν κατάφερα να συνεχιστεί. Το κατάλαβα αμέσως πως χτύπησα σοβαρά και θα χρειαστώ τέσσερις με πέντε μήνες για να επιστρέψω», είπε αρχικά ο Σουηδός άσος του Παναιτωλικού.

Και πρόσθεσε: «Ποντάρω πλέον στην καλοκαιρινή περίοδο της προετοιμασίας. Σίγουρα είναι δύσκολο, όμως δεν τραυματίστηκα τόσο σοβαρά όσο παλαιότερα. Τώρα ξέρω πώς να διαχειριστώ τέτοιες καταστάσεις και πώς να επιστρέψω πιο δυνατός. Κοιτάω μόνο μπροστά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x