Πρωτοβουλίες για την σωτηρία του Παναθηναϊκού έχουν πάρει οι παλαίμαχοι της ομάδας, με τον Αριστείδη Καμάρα να τονίζει μιλώντας στον ΣΠΟΡ FM ότι είναι η στιγμή όλοι οι Παναθηναϊκοί να βοηθήσουν.

Ο βετεράνος του συλλόγου, εξέφρασε μάλιστα την άποψη ότι το ενδιαφέρον του Δημήτρη Γιαννακόπουλου για την ΠΑΕ δεν έχει τελειώσει και πως θα πρέπει και αυτό να εξεταστεί και πάλι.

Αναλυτικά όσα είπε ο Αριστείδης Καμάρας στους Γιώργο Χελάκη και Σωτήρη Κωσταβάρα

Για την υπάρχουσα κατάσταση: «Το 2012 δεν ήταν λιγότερο δυσχερής η θέση του Παναθηναϊκού, ο οποίος και τότε βρέθηκε κοντά στο Πρωτοδικείο. Τότε βρέθηκαν κάποιοι άνθρωποι για να υλοποιήσουν την τότε ιδέα του Γιάννη Αλαφούζου και δώσαμε στην ομάδα, ένεση ζωής. Τον πρώτο καιρό υπήρξε συνδρομή του κόσμου, αλλά δυστυχώς αυτή η προσπάθεια της Παναθηναϊκής Συμμαχίας ατόνησε. Ήταν απογοητευτική η συνέχεια όμως. Ο Παναθηναϊκός δεν μπόρεσε να ακολουθήσει την πορεία που θα ήθελε, αλλά δυστυχώς υπήρξε το φιάσκο και η μάστιγα που ονομαζόταν... Στραματσόνι και η ομάδα χρεώθηκε και υπέστη ένα κραχ»

Για το πως έφτασε ο Παναθηναϊκός σε αυτό το σημείο: «Ο Παναθηναϊκός σας είπα, δέχθηκε χτύπημα με τον Στραματσόνι. Καλείται να πληρώνει του κόσμου τις αποζημιώσεις για παίκτες που πέρασαν και δεν ακούμπησαν. Η ιστορία του Παναθηναϊκού έχει απαιτήσεις. Δεκαετίες και χρόνια ο σύλλογος με τη δύναμη της οικογένειας Βαρδινογιάννη δεν είχε πρόβλημα, αλλά πλέον έχουν αλλάξει τα οικονομικά δεδομένα και ο ανταγωνισμός».

Για την προσπάθεια των βετεράνων: «Η προσπάθεια των παλαιμάχων έχει στόχο να κάνει τον Παναθηναϊκό να σταθεί στα πόδια του, να μην διαλυθεί και να μην υποστεί τον εξευτελισμό. Αλλά θα πρέπει να βρεθούν άνθρωποι που θα αναλάβουν τον Παναθηναϊκό και θα είναι οι χρηματοδότες. Αυτή τη στιγμή δεν περισσεύει κανείς. Δεν είναι ώρα να αποδίδονται ευθύνες. Στόχος είναι να σωθεί ο Παναθηναϊκός σε αυτή τη φάση. Αλλά θα πρέπει να βρεθεί λύση ολκής. Πιστεύω όμως ότι μπορεί να βρεθεί λύση και να σταθεί ξανά στα πόδια της η ομάδα. Αν βοηθηθεί η ομάδα, με τον άξιο προπονητή που έχει μπορεί να τα καταφέρει. Ζούμε μια μάχη που πρέπει να δώσει όλος ο κόσμος του Παναθηναϊκού. Η στιγμή είναι ιστορική και όλοι θα κριθούν από αυτά που θα κάνουν αυτή την κρίσιμη ώρα».

Για την αναζήτηση επιφανών Παναθηναϊκών: «Η προσπάθεια που γίνεται τώρα, με όποιες μεθόδους επιλεγούν, έχει στόχο να ξεπεραστεί το πρόβλημα που έχει ο Παναθηναϊκός και έχει την προσδοκία να βρεθεί ένας χρηματοδότης για την ομάδα. Το πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί με μια-δυο επαφές. Χρειάζεται επιμονή και υπομονή για να βρεθεί λύση. Απαιτείται αγώνας και θα πρέπει να συζητηθούν όλα και πάλι. Ασφαλώς και με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλου. Δεν τελειώνει το θέμα με τον Γιαννακόπουλο με μία μόνη επαφή με τον επιχειρηματία».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ