Stoiximan Super League

Καμία αλλαγή στον Πειθαρχικό Κώδικα της ΕΠΟ!

Η Εκτελεστική Επιτροπή της ΕΠΟ παίρνει μια απόφαση που ίσως προκαλέσει προβλήματα και με τη FIFA.

Η συνεδρίαση της Εκτελεστικής Επιτροπής της ΕΠΟ λεγόταν εδώ και μέρες πως θα αποφάσιζε μια σειρά αλλαγών, ωστόσο σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες θα είναι ίδιος (με ελάχιστες και μάλλον αμελητέες τροποποιήσεις) σε σχέση με πέρσι. Κάτι τέτοιο δεν αποκλείεται να προκαλέσει αντιδράσεις από πλευράς FIFA/UEFA, καθώς είχαν ζητηθεί συγκεκριμένες τροποποιήσεις.

Αξίζει να σημειωθεί πως το προηγούμενο διάστημα και μέχρι σήμερα το πρωί φημολογείτο πως θα υπήρχαν μειωμένες ποινές για δυσφημιστικές δηλώσεις ή ανακοινώσεις εναντίον των διαιτητών, της ΚΕΔ, της ΕΠΟ και των μελών της και της αθλητικής δικαιοσύνης, με αφαίρεση ενός βαθμού (κι όχι δύο) σε περίπτωση υποτροπής. Μάλιστα η αρμοδιότητα για τις συγκεκριμένες παραβάσεις θα έφευγε από την Επιτροπή Δεοντολογίας, ενώ οι σχετικές διατάξεις μεταφέρονται από τον Κώδικα Δεοντολογίας στον Πειθαρχικό Κώδικα. Επίσης λεγόταν ότι με τις αλλαγές που θα προωθούνταν μια ομάδα θα αποβαλλόταν από το πρωτάθλημα σε περίπτωση που οπαδοί της εισέβαλαν τρεις φορές στον αγωνιστικό χώρο και εκδήλωναν ακραία συμπεριφορά.

Όμως με βάση τις πληροφορίες που έρχονται από το πάρκο Γουδή, ο πειθαρχικός κώδικας που προωθείται για την προσεχή σεζόν είναι ίδιος με φέτος.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x