Stoiximan Super League

Καμία απόφαση Μελισσανίδη για Καρντόσο

Ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ είναι εμφανώς προβληματισμένος, μίλησε με Λυμπερόπουλο, αλλά ακόμη δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του. Κανονικά με Καρντόσο στον πάγκο στην πρεμιέρα με Ξάνθη.

Θολό παραμένει το τοπίο γύρω από το μέλλον του Μιγκέλ Καρντόσο στον πάγκο της ΑΕΚ. Ο προβληματισμός στις τάξεις της διοίκησης της ΠΑΕ είναι εντονότατος μετά την εικόνα που παρουσίασε σε δεύτερο σερί εντός έδρας ευρωπαϊκό ματς η ομάδα, ωστόσο ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν έχει ανοίξει τα χαρτιά του.

Ο ισχυρός άνδρας της «Ένωσης» είναι σκασμένος από το βράδυ της Πέμπτης και είχε σειρά επαφών με τον Νίκο Λυμπερόπουλο και τους συνεργάτες του αδυνατώντας να κατανοήσει πώς η ομάδα παρουσιάζει τόσο κακό πρόσωπο κι αντί να προοδεύει… χειροτερεύει από παιχνίδι σε παιχνίδι. Μάλιστα έχει και ο ίδιος ισχυρές αμφιβολίες για το αν ο Πορτογάλος τεχνικός μπορεί να διορθώσει άμεσα την εικόνα της ΑΕΚ, προτού δηλαδή υπάρξουν περαιτέρω αγωνιστικές συνέπειες για την ομάδα.

Ο «τίγρης» ήταν εξ αρχής διατεθειμένος να στηρίξει το νέο προπονητή αντιλαμβανόμενος πως η μετάβαση σε μια διαφορετική αγωνιστική φιλοσοφία απαιτεί χρόνο και υπομονή. Όμως θέλει στο διάστημα αυτό να βλέπει βελτίωση μέρα με τη μέρα στην ομάδα του κι όχι αγωνιστικό κατήφορο και παρότι η απόφαση αλλαγής προπονητή πριν καν βγει ο Αύγουστος δεν είναι ούτε συνηθισμένη ούτε εύκολη (για οικονομικούς λόγους, αλλά και για λόγους εύρεσης της κατάλληλης διάδοχης κατάστασης), εφόσον κρίνει πως ο Καρντόσο δεν μπορεί να αντιστρέψει την κατάσταση δεν θα διστάσει να τον απομακρύνει.

Πάντως επί της παρούσης ο Πορτογάλος θα βρίσκεται σίγουρα στον πάγκο στην αυριανή πρεμιέρα πρωταθλήματος με την Ξάνθη στο ΟΑΚΑ (22:00). Και προφανώς ο Δημήτρης Μελισσανίδης πέρα από τη νίκη περιμένει να δει και κάποια σημάδια αγωνιστικής ανάκαμψης για να συνεχίσει να στηρίζει την επιλογή του προπονητή. Ή σε διαφορετική περίπτωση να αποσύρει οριστικά την εμπιστοσύνη στο πρόσωπό του και να διορθώσει το λάθος του…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x