Europa League

Καμία απολογία από τους οργανωμένους της Μπρόντμπι: «Ίσως ξεπέρασε τα όρια το πανό για Μπεργκ»

Δικαιολογίες… πολλές, απολογία όμως καμιά! Εκπρόσωπος των οργανωμένων της Μπρόντμπι απέφυγε να ζητήσει συγγνώμη για το μακάβριο πανό κατά του Μάρκους Μπεργκ.

Να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα έσπευσε η αντιπρόεδρος των οργανωμένων οπαδών της Μπρόντμπι, Σάρα Άγκερ Κλιντ, σχετικά με το εμετικό πανό που παρουσιάζει τον Πίρι να αποκεφαλίζει τον Μπεργκ και ένα ομοίωμα του τελευταίου να είναι κρεμασμένο από σχοινί. Ο Σουηδός φορ του Παναθηναϊκού βρέθηκε στο στόχαστρο των Δανών μετά τους ισχυρισμούς του Νοτιοαφρικανού μέσου πως του έκανε ρατσιστική επίθεση. Η εκπρόσωπος των οργανωμένων θέλησε να υποβαθμίσει το περιστατικό του πανό, αλλά δεν ζήτησε σε καμία περίπτωση συγγνώμη.

«Θέλω να πω ότι αυτό το πανό δεν δημιουργήθηκε από την επίσημη ομάδα μας που φτιάχνει τα πανό. Ίσως να ξεπέρασε λίγο τα όρια. Καταλαβαίνω αν κάποιος νιώθει έτσι. Θα πρέπει όμως να σκεφτούμε και ποια ήταν η πρόθεση αυτού που έφτιαξε το πανό. Σκοπός ήταν να πούμε όχι στο ρατσισμό. Προφανώς δεν είναι ο καλύτερος τρόπος για να σταλεί αυτό το μήνυμα, αλλά ήταν μια προσπάθεια στήριξης του Πίρι. Δεν υπάρχει πράξη βίας πίσω από αυτό, απλώς μία θέση. Θα μπορούσε το μήνυμα αυτό να σταλεί πιο συγκρατημένα. Δεν ξέρω πώς… Θα μιλήσουμε με τους οπαδούς μας και θα φροντίσουμε να μη συμβεί ξανά κάτι τέτοιο», δήλωσε η εκπρόσωπος των οργανωμένων.

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x