Γενικά

Καμπ τερματοφυλάκων από την Athens Goalkeepers Academy

Πρόγραμμα αξιολόγησης για τερματοφύλακες από 10-19 ετών διοργανώνει η Athens Goalkeepers Academy, το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου.

Η Athens Goalkeepers Academy διοργανώνει και φέτος το 8th Evaluation Goalkeepers Training Christmas Camp 2018. Η ακαδημία τερματοφυλάκων διοργανώνει ένα μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα πρόγραμμα αξιολόγησης για γκολκίπερ όλων των επιπέδων, ηλικίας 10-19 ετών το διάστημα 27-30 Δεκεμβρίου.

Ο στόχος της προσπάθειας, που γίνεται μέσα από αυτό το πρόγραμμα αξιολόγησης είναι να ξεχωρίσουν τερματοφύλακες, στους οποίους θα δοθεί η ευκαιρία, πέρα από την εκπαίδευση του σύγχρονου γκολκίπερ, να μεταβούν στο εξωτερικό, σε ομάδες υψηλού επιπέδου, μέσω του δικτύου της σχολής, για εκπαίδευση και δοκιμαστικά στα προπονητικά κέντρα τους τη νέα χρονιά.

Το καμπ αξιολόγησης περιλαμβάνει ειδικά εργομετρικά τερματοφύλακα από τον διδάκτορα του Πανεπιστημίου ΤΕΦΑΑ Αθηνών, Βαγγελη Μπεκρή. Στη διάρκεια του προγράμματος θα παρευρεθούν σκάουτερ ομάδων και μεγάλα ονόματα του ελληνικού ποδοσφαίρου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις Ρέντη Αρένα, στη διεύθυνση Πάροδος Αγίας Άννης 46.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x