Stoiximan Super League

«Καμπανάκι» ενόψει Κράσνονταρ από Μαρτίνς

Η ομιλία του Πορτογάλου τεχνικού στους ποδοσφαιριστές του για τον αγώνα στη Ρωσία.

Με το… ενάμιση πόδι στους ομίλους του Champions League βρίσκεται ο Ολυμπιακός, ύστερα από το 4-0 στο πρώτο παιχνίδι για τα πλέι οφ με την Κράσνονταρ στο Καραϊσκάκη προ μίας εβδομάδας.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές του να είναι απόλυτα προσηλωμένοι στον επαναληπτικό, τους μίλησε για το παιχνίδι στο «Stadium Krasnodar».

Ο Πορτογάλος χτύπησε «καμπανάκια» ενόψει της ρεβάνς στη Ρωσία, ζητώντας να «πάμε σαν να είναι 0-0 το πρώτο παιχνίδι» και επισήμανε να «είμαστε πολύ προσεκτικοί, γιατί δεν έχει τελειώσει τίποτα».

Η αλήθεια είναι η Κράσνονταρ θα μπει αποφασισμένη να ανατρέψει το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, με τις όποιες πιθανότητες έχει αυτή τη στιγμή για πρόκριση στους ομίλους του Champions League, και αυτό θέλει να το αποφύγει ο Μαρτίνς.

Όσον αφορά τα πλάνα του, όλα δείχνουν ότι θα ξεκινήσει την ίδια ενδεκάδα με την οποία πήρε το σημαντικό προβάδισμα στο Φάληρο και, αφού έχει τη δυνατότητα, θα κάνει κάποιες αλλαγές στο αρχικό σχήμα σε σχέση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Συγκεκριμένα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Σα, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Ομάρ, Σεμέδο, Μεριά και Τσιμίκα. Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Μπουχαλάκης και ο Γκιγέρμε, ενώ στα πλάγια θα είναι ο Μασούρας και ο Ποντένσε. Σε ελεύθερο ρόλο θα είναι ο Βαλμπουενά και στην κορυφή της επίθεσης θα βρίσκεται ο Γκερέρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x