Αγγλία

Κάμπελ: «Δεν έχω έμμονη ιδέα να παίξω στην Άρσεναλ»

Ο Τζόελ Κάμπελ δήλωσε αποφασισμένος να παλέψει για την καθιέρωση στην Άρσεναλ, αλλά δεν έχει και… ψύχωση να παραμείνει εκεί αν δεν υπολογίζεται.

Το μέλλον του Τζόελ Κάμπελ παραμένει «θολό», αφού ανήκει στην Άρσεναλ και οι προθέσεις της για αυτόν δεν είναι ξεκάθαρες. Ο Κοσταρικανός πρώην άσος του Ολυμπιακού, πάντως, δείχνει έτοιμος για παν ενδεχόμενο.

«Ανεξάρτητα από τη χώρα στην οποία βρίσκομαι, εμένα με ενδιαφέρει να παίζω ποδόσφαιρο. Ευχαριστώ το Θεό γι’ αυτό το δώρο και το γεγονός ότι είμαι υγιής. Ξέρω ότι έχω ακόμη 10-15 χρόνια καριέρας μπροστά μου, αλλά δεν έχω έμμονη ιδέα να παίξω στην Άρσεναλ. Αν έχω την ευκαιρία να αγωνιστεί εκεί, θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου. Ειδάλλως θα πάω σε κάποια ομάδα υψηλού επιπέδου που παίζει στο Champions ή στο Europa League», τόνισε.

«Ο Αρσέν Βενγκέρ με θέλει στην προετοιμασία, αλλά μετά δεν ξέρω αν θα μείνω, αν θα πάω δανεικός ή θα με πουλήσουν. Ξέρω πως η Άρσεναλ έχει πολλούς καλούς παίκτες, είδαμε τον Γουόλκοτ να παίζει ελάχιστα φέτος. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα. Εγώ πάντως θα παλέψω για το όνειρό μου», πρόσθεσε.

Όσο για τη θητεία του στη Βιγιαρεάλ; «Είμαι ικανοποιημένος με την παρουσία μου εκεί. Έπαιξα σε όλα τα παιχνίδια από τη στιγμή που πήγα στην ομάδα και είχα καλή παρουσία. Θα ήθελα να είχα περισσότερα γκολ και ασίστ, αλλά θα έρθουν κι αυτά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x