Stoiximan Super League

Κάμπος: «Πάντα παίζει για τη νίκη ο ΠΑΟΚ»

Ο Τζάλμα Κάμπος αναφέρθηκε στο ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό και στην ήττα από την Καραμπάγκ.

Ο Τζάλμα Κάμπος χαρακτήρισε έκπληξη την ήττα του ΠΑΟΚ με 2-0 από την Καραμπάγκ για την τρίτη αγωνιστική του Europa League και τόνισε εν όψει Ολυμπιακού ότι σε κάθε ματς (23/10, 20:30) στοχεύει στη νίκη ο «δικέφαλος του Βορρά».

«Δεν ήταν το αποτέλεσμα που θέλαμε. Ήταν και μία έκπληξη για εμάς το πώς κύλησε το παιχνίδι. Από εκεί και πέρα είχαμε δύο ημέρες να ξεκουραστούμε και να παρουσιαστούμε έτοιμοι για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό», σχολίασε μέσω της Nova για το ματς με την Καραμπάγκ.

Για το ματς με τον Ολυμπιακό ανέφερε: «Ένα ντέρμπι είναι πάντα ένα ντέρμπι. Τέτοια παιχνίδια είναι πάντα δύσκολα, είτε παίζεις εντός έδρας είτε εκτός. Πάντα παίζουμε για τη νίκη. Ξέρουμε τι ομάδα έχουμε, τι είδους παιχνιδιού παίζει ο αντίπαλος και δουλεύουμε πάνω σ΄ αυτό για να πάρουμε αυτό που θέλουμε».

Για τη δυσκολία του ΠΑΟΚ στο σκοράρισμα και αν το γεγονός αυτό επηρεάσει τον ΠΑΟΚ κόντρα στον Ολυμπιακό: «Δουλεύουμε για να σκοράρουμε σε κάθε ευκαιρία που έχουμε. Δεν είναι πως δεν θέλουμε να σκοράρουμε. Το ίδιο θα συνεχίσουμε να κάνουμε, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και ελπίζω αυτή τη φορά να κάνουμε γκολ όλες τις ευκαιρίες που θα δημιουργήσουμε. Αυτό θα είναι καλό».

Για το... κλειδί του ντέρμπι: «Η συγκέντρωση. Πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι σε κάθε λεπτό του αγώνα, να καταστρώσουμε τη στρατηγική για το πώς θα αντιμετωπίσουμε το παιχνίδι και να είμαστε έτοιμοι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x