Γερμανία

Καν ο διάδοχος του Χένες στην προεδρία της Μπάγερν

Ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει άμεσα την θέση του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου φέρεται να είναι ο Όλιβερ Καν, σύμφωνα με γερμανικό δημοσίευμα!

Ο Ούλι Χένες έχει εκφράσει δημόσια την διάθεσή του να αποχωρήσει από τη θέση του προέδρου της Μπάγερν Μονάχου, μέσα στα επόμενα δύο ή τρία χρόνια. «Αν ήξερα ποιος θα μπορούσε να με αντικαταστήσει, θα σταματούσα τον επόμενο χρόνο», έχει ξεκαθαρίσει.

Ως το τέλος του 2019, ο Χένες θα πρέπει να αποφασίσει αν θα κατέβει στις εκλογές των Βαυαρών, που θα γίνουν στη ετήσια γενική συνέλευση του συλλόγου το Νοέμβρη, με φόντο μια ακόμα τριετία στον θώκο, ή θα αφήσει τη θέση για τον διάδοχό του.

Οι διαδικασίες, πάντως, για την αναδιοργάνωση όλου του προεδρείου της Μπάγερν έχουν ήδη ξεκινήσει ενώ, σύμφωνα, με πληροφορίες που επικαλείται η «Bild», υπάρχει ήδη ξεκάθαρο φαβορί για να αναλάβει αυτό τον σημαντικό ρόλο στο μέλλον. Το όνομά του; Όλιβερ Καν!

inner

Ο σχηματισμός της ηγεσίας των πρωταθλητών Γερμανίας περιλαμβάνει επίσης και το διοικητικό συμβούλιο, που συνήλθε σε σώμα την τελευταία φορά στα τέλη Αυγούστου και θα συνεδριάσει ξανά πριν την έναρξη της γενικής συνέλευσης, στις 30 Νοεμβρίου.

Ο Καν είναι ο έμπιστος του Χένες, ενώ οι δύο άνδρες διατηρούν στενές επαφές, μετά το τέλος της καριέρας του πρώτου, όταν ο 49χρονος πλέον πρώην γκολκίπερ σταμάτησε το ποδόσφαιρο το καλοκαίρι του 2008.

Τόσο στενές που αυτές περιλαμβάνουν ακόμα και συζητήσεις εμπιστευτικού χαρακτήρα, στα πίσω τραπέζια του εστιατορίου «Kafer» στο Μόναχο! Ο Καν είναι ο τέλειος υποψήφιος λόγω και του παρελθόντος του στη Μπάγερν, κάτι που (ανα)γνωρίζουν και οι νυν διοικούντες κι απομένει να δούμε τι θα συμβεί τελικά…

Σπύρος Σιαμπλής

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x