Γενικά

Καναβάρο: «Όνειρό μου να προπονήσω τη Ρεάλ και την Ιταλία»

Ο αρχηγός της εθνικής Ιταλίας στο Παγκόσμιο κύπελλο του 2006, μιλώντας στη «Marca» αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του, ενώ αναγνώρισε την αξία του Κριστιάνο Ρονάλντο.

Με δηλώσεις του στα ισπανικά Μέσα ο πρώην κεντρικός αμυντικός Φάμπιο Καναβάρο και αρχηγός της «squadra azzurra» στο Μουντιάλ της Γερμανίας το 2006 όπου η Ιταλία θριάμβευσε, αποκάλυψε τις φιλοδοξίες του ενώ εκθείασε τον Κριστιάνο Ρονάλντο.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στην ισπανική αθλητική εφημερίδα «Μarca» ο Φάμπιο Καναβάρο δεν είχε αμφιβολίες όσον αφορά το σε ποιον πρέπει να απονεμηθεί η χρυσή μπάλα: «Αναμφισβήτητα φέτος το αξίζει ο Κριστιάνο»! Έχοντας κατακτήσει και ο ίδιος το συγκεκριμένο βραβείο, ο 43χρονος αποκάλυψε επίσης το μεγάλο του όνειρο: «Να βρεθώ ως προπονητής στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης και της εθνικής Ιταλίας»!

Αναλυτικά όσα είπε η άλλοτε μεγάλη δόξα του ιταλικού ποδοσφαίρου:

Για τους στόχους του: «Όταν αποσύρθηκα πήγα στο Ντουμπάι για να κάνω τον αθλητικό διευθυντή, αλλά το ποδόσφαιρο είναι το ποδόσφαιρο και τώρα απλά διασκεδάζω και επικεντρώνομαι στην προσωπική μου βελτίωση. Το όνειρό μου είναι να γίνω προπονητής της Ρεάλ Μαδρίτης και της Εθνικής Ιταλίας. Αν κάποιος δεν έχει αυτό το είδος των στόχων δεν μπορεί να προοδεύσει».

Για τον Κριστιάνο Ρονάλντο: «Αξίζει να κερδίσει την Χρυσή Μπάλα, δεν υπάρχει αμφιβολία. Παρά το γεγονός ότι δεν σκόραρε στα τελευταία παιχνίδια, δεν πρέπει να ξεχνάμε τι έκανε αυτό το έτος».

Για τον Ζιντάν: «Οι χειρισμοί του γίνονται με έναν πολύ έξυπνο τρόπο. Με απλότητα δίνει ηρεμία στο περιβάλλον γύρω του».

inner

Επιμέλεια: Δημήτρης Λιαργκόβας

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x