Stoiximan Super League

Κάναντι: «Δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα με 10. Καθοριστική η κόκκινη κάρτα»

Παρά την ήττα του Ατρόμητου, ο Νταμίρ Κάναντι έδειξε μεγάλη ικανοποίηση για την εμφάνιση των «μπλε» κόντρα στον Ολυμπιακό, δηλώνοντας υπερήφανος για τους παίκτες του.

Μόνο από το αποτέλεσμα του Ατρόμητος-Ολυμπιακός (1-2) δεν έμεινε ικανοποιημένος ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός στάθηκε μέσω της τοποθέτησης που έκανε στη συνέντευξη Τύπου, στην προσπάθεια των «μπλε» πριν την αποβολή, στην κόκκινη του Μπουσούλαζιτς και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

«Δεν είμαστε ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα, γιατί θέλαμε τουλάχιστον έναν βαθμό. Νομίζω ότι η κόκκινη κάρτα ήταν καθοριστική, αφού έπρεπε να παίξουμε με 10 παίκτες για πολλή ώρα. Νομίζω ότι με 10 παίκτες δείξαμε απίστευτο χαρακτήρα. Είχαμε ευκαιρίες με τον Μάντσον και τον Κουλούρη. Είμαι περήφανος για τους παίκτες μας. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην ομάδα μου», δήλωσε ο προπονητής των Περιστεριωτών και πρόσθεσε: «Σίγουρα είναι πικρό να δέχεσαι γκολ στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Πρέπει να αμυνόμαστε καλύτερα στις στατικές φάσεις».

Σε ερώτηση που του έγινε για τη διαιτησία, απάντησε: «Δεν θέλω να μιλήσω για διαιτησία. Είναι κομμάτι του παιχνιδιού. Δεν θα αλλάξω τη στάση μου. Κοιτάω την ομάδα μου και εκεί συγκεντρώνομαι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x