Stoiximan Super League

Κάναντι: «Δεν μας απασχολεί το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ»

Ο Νταμίρ Κάναντι τόνισε πως δεν ικανοποίησε η ισοπαλία κόντρα στον Πανιώνιο και δήλωσε πως άπαντες με τον Ατρόμητο ασχολούνται αποκλειστικά με τα παιχνίδια της ομάδας τους.

Στο γκολ που έλειψε από τον Ατρόμητο στο καλό διάστημα της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο εστίασε ο Νταμίρ Κάναντι μετά την ισοπαλία στο Περιστέρι. O τεχνικός της ομάδας του Περιστερίου τόνισε πως κανείς δεν κοιτάζει τι κάνουν οι άλλες ομάδες ενώ δεν θέλησε να σχολιάσει το γεγονός ότι ο Σκίμπε δεν κάλεσε κάποιο παίκτη του στην αποστολή της Εθνικής για τα ματς με τους Κροάτες.

Αναλυτικά:

«Για μας σήμερα είναι δύο χαμένοι βαθμοί. Στο α’ ημίχρονο δημιουργήσαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες, αλλά στο β’ ο αντίπαλος μας έκλεισε τους διαδρόμους και δεν κάναμε τις ίδιες ευκαιρίες. Για αυτό το λόγο πρέπει να είμαστε ικανοποιημένοι. Ήταν ένα παιχνίδι με ένταση που είχαμε επενδύσει και ειδικά στο α’ ημίχρονο αξίζαμε να πάρουμε το παιχνίδι. Θέλω να συγχαρώ και τον αντίπαλο για αυτή την πολύ καλή αναμέτρηση. Ευχαριστώ και τους οπαδούς μας για την υποστήριξη που μας πρόσφεραν και θέλουμε να τους έχουμε δίπλα μας και στη συνέχεια.

Για το αν το πρώτο μισάωρο ήταν σημαντικό για την τελική έκβαση του αγώνα: Ήταν ένα πολύ κομβικό σημείο το πρώτο μισάωρο. Είχαμε τέσσερις πολύ καλές ευκαιρίες και εκεί αξίζαμε να βάλουμε ένα γκολ».


Για το αν το αυριανό ντέρμπι σε συνδυασμό με το επόμενο ματς της Τούμπας θα καθορίσει την προσήλωση του Ατρόμητου: «Όχι, θεωρώ ότι αύριο είναι απλά ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ΑΕΚ και τον ΠΑΟΚ. Εμείς ασχολούμαστε με την ομάδα μας».

Για την επιλογή του Σκίμπε να μην καλέσει κάποιον εκ τους Γιαννιώτη, Ρισβάνη, Χατζηισαΐα, Γιαννούλη στην Εθνική (ο ίδιος ο Κάναντι πρόσθεσε το όνομα του Κιβρακίδη): «Όχι, δεν είναι δική μου δουλειά να σχολιάζω τις επιλογές ενός πολύ καλού προπονητή, όπως ο κ. Σκίμπε. Πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις του και νομίζω ότι η Εθνική έχει παίκτες που αγωνίζονται στο εξωτερικό, κάτι που κάνει τη δουλειά του πιο δύσκολη».

Για το αν η υπεράσπιση της 1ης θέσης για δεύτερο σερί ματς, προκάλεσε άγχος ειδικότερα στο β’ ημίχρονο για την ομάδα του: «Όχι, δεν εστιάζουμε στην 1η θέση. Εχετε δίκιο, όμως, ότι στο β’ ημίχρονο δεν είχαμε την παρουσία και τη συγκέντρωση που έπρεπε. Για αυτό το λόγο κάναμε λαθη, ίσως δεν ήμασταν τόσο θαρραλέοι και δεν είχαμε την ίδια επιτυχία των προηγούμενων αγώνων».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x