Europa League

Κάναντι: «Δεν πρέπει να μας αφήσει πίσω αυτό»

Ο Νταμίρ Κάναντι στάθηκε στο πόσο δύσκολος είναι ο αποκλεισμός για τον Ατρόμητο, αλλά παράλληλα έδωσε το έναυσμα για την… επόμενη ημέρα! Τι είπε για το γκολ που δεν μέτρησε και το διαιτητή.

Δύσκολα χωνεύεται ένας αποκλεισμός! Πόσο μάλλον όταν έχει έρθει με τον τρόπο που ήρθε, εν προκειμένω, για τον Ατρόμητο... Κάπως έτσι ήταν τα πράγματα και για τον Νταμίρ Κάναντι, με τον προπονητή των Περιστεριωτών να μιλάει για το… οδυνηρό 1-1 με τη Ντινάμο Μπρεστ.

«Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο να χάνεις ένα τέτοιο ματς στο τελευταίο δευτερόλεπτο. Για όλους. Το θέλαμε πάρα πολύ αυτό το παιχνίδι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Μπορεί να χάσεις τα πάντα στην τελευταία σέντρα. Δεν πρέπει να μας αφήσει πίσω αυτό όμως. Έχουμε μπροστά μας το πρωτάθλημα», είπε αρχικά ο Κάναντι και συμπλήρωσε:

«Ήταν έντονο παιχνίδι. Ήμασταν καλά μέσα στο γήπεδο. Στο πρώτο ημίχρονο θα έπρεπε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες μας που είχαμε για να έχουμε και περισσότερους χώρους. Τα δώσαμε όλα. Είχαμε πάθος, οργάνωση και τακτική. Είναι πολύ άσχημο που εξελίχθηκε έτσι. Θα δώσω μερικές μέρες ελεύθερες στους παίκτες μου για να καθαρίσει το μυαλό τους και στη συνέχεια θα ριχτούμε στη μάχη για το πρωτάθλημα. Έχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας».

Στη συνέχεια ο 48χρονος τεχνικός μίλησε:
Για το αν άξιζε ο Ατρόμητος την πρόκριση
: «Στο Μπρεστ για 70 λεπτά δεν παίξαμε καλά. Από εκεί και μετά όμως ήμασταν καλύτερη ομάδα. Αυτά συμβαίνουν στο ποδόσφαιρο. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά, να δυναμώσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά».

Για την τελευταία φάση: «Δεν ξέρω τι έχει συμβεί. Ο αντίπαλος έκανε μια μπαλιά απελπισίας και έβαλε το γκολ. Δεν θέλω να ρίξω το φταίξιμο σε έναν. Ίσως θα έπρεπε να πιέσουμε παραπάνω και να μην αφήσουμε να βγει αυτή η σέντρα».

Για το ακυρωθέν γκολ του Μανούσου: «Δεν το έχω δει στην τηλεόραση, αλλά σε καθαρή ροή δεν είδα κανένα φάουλ. Δεν ξέρω ποιος πήρε την απόφαση από τους διαιτητές. Κρίμα όμως γιατί θα μπορούσαμε να κάνουμε το 2-0 με τον Μανούσο. Είδαμε σήμερα την άσχημη πλευρά αυτής της κατάστασης».

Για τη γενικότερη εκνευριστική στάση της διαιτησίας
: «Δεν θέλω να μιλήσω για τη διαιτησία. Θέλω να εστιάσουμε στη δική μας προσπάθεια. Σας δίνω ένα δίκιο για τη στάση του στο 90λεπτο. Αλλά πρέπει να σεβόμαστε τις αποφάσεις και να κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς».

Για την αποβολή του Μούγιακιτς: «Δεν έχω καταλάβει τι έχει γίνει με τον Μούγιακιτς. Και εμένα μου έκανε εντύπωση που αποβλήθηκε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x