Stoiximan Super League

Κάναντι: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς μας, κάποια στιγμή όλα αυτά θα γυρίσουν σε μας»

Ικανοποιημένος από τη νίκη της ομάδας του κόντρα στον Λεβαδειακό έμεινε ο Νταμίρ Κάναντι, τονίζοντας ότι στο σημερινό ματς αυτό ήταν το μοναδικό ζητούμενο.

Οι τρεις βαθμοί της νίκης ήταν το ζητούμενο για τον Ατρόμητο κόντρα στον Λεβαδειακό, όπως τόνισε ο Νταμίρ Κάναντι στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου.

Παράλληλα, σε ό,τι αφορά τις εις βάρος της ομάδας του διαιτητικές αποφάσεις, ανέφερε ότι πιστεύει ότι όλα αυτά θα γυρίσουν πίσω στον Ατρόμητο, ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για τη στήριξή του.

Αναλυτικά:

«Ήταν ένα πολύ σημαντικό αποτέλεσμα για μας αυτό που πήραμε. Μπήκαμε πολύ καλά στα 30’ και το αξίζαμε το προβάδισμα με το σούπερ γκολ του Ενσικουλού. Στο δεύτερο ημίχρονο αμυντικά ήμασταν πολύ σταθεροί. Θα μπορούσαμε με τον Κουλούρη να είχαμε κάνει το 2-0 ή να τελειώσουμε καλύτερα κάποιες αντεπιθέσεις. Τελικά, όμως αξίζαμε τη νίκη. Μετά από πολύ έντονες εβδομάδες που παίξαμε με ένταση, πρέπει να γεμίσουμε τις μπαταρίες μας και να είμαστε έτοιμοι για το ματς με τα Γιάννενα. Θέλω επίσης να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στους οπαδούς της ομάδας. Μας υποστήριξαν χθες κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό για την ομάδα και για μένα προσωπικά».

Για το πέναλτι που δεν δόθηκε υπέρ του Ατρόμητου: «Λυπάμαι για αυτή την απόφαση. Δεν έχουμε καλές διαιτησίες τις τελευταίες εβδομάδες, αλλά όλα αυτά θεωρώ ότι θα γυρίσουν σε μας. Στο ποδόσφαιρο όλα είναι δανεικά και πιστεύω θα έρθουν καλύτερες αποφάσεις».

Για το ότι οι παίκτες του δεν ήταν τόσο κουρασμένοι, όσο άδειοι ψυχολογικά: «Νομίζω μόνο δίκιο μπορώ να σας δώσω σε αυτό. Σήμερα μας ένοιαζε μόνο η νίκη. Σε αυτό τα πήγαμε σχετικά καλά. Αυτό δείχνει μια καλή ποιότητα στην ομάδα μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x