Stoiximan Super League

Κάναντι: «Η ΑΕΚ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία της, εμείς όχι...»

Στην αδυναμία των παικτών του να εκμεταλλευθούν τις ευκαιρίες τους στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι μετά τη λήξη του αγώνα κόντρα στην ΑΕΚ.

Στη διαφορά των δύο ομάδων στην αξιοποίηση των ευκαιριών τους στάθηκε ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός τεχνικός μιλώντας στο περιθώριο της συνέντευξης Τύπου τόνισε ότι ήταν ένα κλειστό ματς που την πραγματική διαφορά την έκανε το γεγονός ότι η ΑΕΚ κατάφερε να βρει το γκολ εκμεταλλευόμενη τις ευκαιρίες της, κάτι που δεν συνέβη με τους ποδοσφαιριστές του.

Αναλυτικά όσα είπε:

«Είμαστε απογοητευμένοι από αυτή την ήττα. Παλεύαμε για την 3η θέση με την ΑΕΚ. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε καλή οργάνωση στο παιχνίδι μας. Ενδεχομένως αυτό που μας έλειπε ήταν ο ρυθμός και η κίνηση χωρίς την μπάλα. Είχαμε δύο πολύ καλές ευκαιρίες με τον Κουλούρη, που θα μπορούσαμε να κάνουμε το 1-0. Μιλήσαμε στο ημίχρονο και είπαμε ότι έπρεπε να είμαστε γενναίοι.

Στο δεύτερο μέρος ήμασταν καλύτεροι επιθετικά και πιέσαμε πιο ψηλά, ανεβάζοντας τις γραμμές μας. Είχαμε ακόμα μία καλή ευκαιρία με τον Ουάρντα και είναι πολύ σημαντικό να χάνεις τέτοιες ευκαιρίες σε τόσο κλειστό παιχνίδι. Δεν αμυνθήκαμε σωστά και έτσι ήρθε το γκολ του Αλμπάνη και η νίκη της ΑΕΚ. Έχουμε 14 μέρες για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι κόντρα στον Ολυμπιακό. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια».

Για το αν θα άλλαζε κάτι στην ομάδα του: «Όχι, δεν θα άλλαζα κάτι. Μέχρι το 85’ τα πηγαίναμε καλά. Η ΑΕΚ εκμεταλλεύθηκε τις ευκαιρίες της, εμείς όχι και έτσι πήρε τη νίκη».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x