Europa League

Κάναντι: «Η ΑΕΚ έχει παίκτες που μπορούν να κρίνουν ένα ματς»

Ο Νταμίρ Κάναντι σκιαγράφησε στους συμπατριώτες του το προφίλ της ΑΕΚ εν όψει του ματς με την Αούστρια. Τι είπε ο προπονητής του Ατρομήτου για την ομάδα του και την περιπέτεια που έζησε στην Αθήνα.

Τα «φώτα» του Νταμίρ Κάναντι ζήτησε αυστριακή ιστοσελίδα εν όψει της επίσκεψης της Αούστρια Βιέννης στην Αθήνα για τον αγώνα της Πέμπτης με την ΑΕΚ. Ο προπονητής του Ατρομήτου στάθηκε στην ατομική ποιότητα των «κιτρινόμαυρων».

«Η ΑΕΚ διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, ενώ ειδικά στην επίθεση υπάρχουν μονάδες που μπορεί να κρίνουν ένα ματς. Θα προσπαθήσει να ελέγξει το παιχνίδι έχοντας την κατοχή της μπάλας. Όμως και η Αούστρια έχει ποιότητα και είναι ικανή στις αντεπιθέσεις», τόνισε ο Αυστριακός τεχνικός.

Όσο για τις εντυπώσεις του από την ως τώρα θητεία του στον Ατρόμητο; «Είναι μεγάλη η αποστολή που ανέλαβα και το απολαμβάνω. Ο Ατρόμητος είναι κάτι σαν την Άλταχ στην Αυστρία, αλλά ίσως με περισσότερες δυνατότητες. Στην Αυστρία ο τρόπος προπόνησης είναι τελείως διαφορετικός. Στην Ελλάδα ζητάνε γρήγορη επιτυχία, όπως φαίνεται και από τις πολλές αλλαγές προπονητών», είπε.

Τέλος, μίλησε για τη ληστεία που έγινε στο σπίτι του. «Είναι μια ιστορία που ακόμη με βασανίζει. Δεν είναι ωραίο να έχεις ξένους στο σπίτι σου και δίπλα στο κρεβάτι σου».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x