Κύπελλο Ελλάδας

Κάναντι: «Η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά»

Με την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας έπαιζε ο ΠΑΟΚ σύμφωνα με τον Νταμίρ Κάναντι, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να αναφέρει πως η αποτελεσματικότητα των αντιπάλων του ήταν το κλειδί.

Απογοητευμένος από την εντός έδρας ήττα από τον ΠΑΟΚ δήλωσε ο Νταμίρ Κάναντι, με τον τεχνικό του Ατρομήτου να αναφέρει πως οι Περιστεριώτες αντιμετώπιζαν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας.

Παράλληλα, ο Αυστριακός τεχνικός υποστήριξε πως η αποτελεσματικότητα του ΠΑΟΚ ήταν το... κλειδί, ενώ αναφέρθηκε και στο γεγονός πως δεν μπορούσε να χρησιμοποιήσει τους δανεικούς από τον «δικέφαλο του βορρά».

Αναλυτικά όσα είπε ο τεχνικός του Ατρόμητου στη συνέντευξη Τύπου:

«Δυστυχώς δεν είμαστε καθόλου ευχαριστημένοι με το αποτέλεσμα. Ίσως αξίζαμε κάτι καλύτερο. Ο ΠΑΟΚ στην πρώτη του ευκαιρία σκόραρε, τη στιγμή που είχαμε χάσει δύο. Άλλαξε πλήρως το παιχνίδι τότε. Εμείς χάσαμε τις ευκαιρίες μας. Πρέπει να γίνουμε καλύτεροι. Βγήκαμε καλύτερα στο β’ ημίχρονο και ισοφαρίσαμε πολύ γρήγορα. Δώσαμε όμως δικαίωμα στον αντίπαλο να μας βάλει το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Δεν γίνεται να δώσεις τόσα δικαιώματα σε τέτοιον ποιοτικό αντίπαλο», είπε αρχικά.

Για το αν άξιζε κάτι καλύτερο ο Ατρόμητος: «Όπως είπα, η διαφορά ήταν στην αποτελεσματικότητα. Το έχει αποδείξει ο ΠΑΟΚ που έχει κάνει τόσες συνεχόμενες νίκες. Αυτό που κάνουν είναι να περιμένουν και να εκμεταλλευτούν τις ευκαιρίες τους».

Για τον Κωτσόπουλο: «Ήταν πάρα πολύ δυνατός, μέσα στις φάσεις. Έδωσε την ασίστ και δημιούργησε πολλές φάσεις. Ήταν πολύ δραστήριος. Νομίζω για το μέλλον μπορούμε να τον εμπιστευτούμε».

Για τις ευκαιρίες στην Τούμπα και αν η αστοχία στοίχισε στον Ατρόμητο να φανεί πιο ανταγωνιστικός: «Αυτό έγινε και σήμερα. Και στην Τούμπα είχαμε ευκαιρίες. Θα ήταν πολύ σημαντικό να πετυχαίναμε ένα γκολ. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε. Ξέραμε ότι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα είχαμε δύσκολο έργο, πόσω μάλλον αφού δεν σκοράραμε. Νομίζω ότι όταν παίζουμε με την καλύτερη ομάδα, πρέπει να παίζουμε κι εμείς με την καλύτερη ομάδα, κάτι όμως που δεν μπορούμε να το κάνουμε από τη στιγμή που δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε τρεις ποδοσφαιριστές».

Για το αν μπορεί ο Κωτσόπουλος να δώσει άμεσες λύσεις: «Είναι μόλις λίγες μέρες μαζί μας. Πρέπει να δουλέψουμε και στην τακτική και πως μπορεί να ταιριάξει μαζί μας. Αν δουλέψει πολύ παραπάνω, μπορεί σίγουρα να βοηθήσει. Νομίζω είναι σημαντικό, ότι μπορεί να έρθει από τον πάγκο και νομίζω έχει την ποιότητα να το κάνει. Δεν πρέπει να του ασκήσουμε πίεση. Έβγαλε θετικά στοιχεία, τα οποία μπορεί να τα βγάλει και στους επόμενους αγώνες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x