Ο Αυστριακός τεχνικός τόνισε πως προσπάθησαν για το καλύτερο μετά το 0-2 και δικαιολόγησε τους διαιτητές για τα ανθρώπινα λάθη τους. Θεωρεί πως δεν παίχτηκε μπάλα στις καθυστερήσεις, ζήτησε πάντα σεβασμό σε ρέφερι, αντιπάλους και έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες που δεν έχουν πολύ χρόνο συμμετοχής μέχρι στιγμής.

Αναλυτικά: «Νομίζω ότι σήμερα ήμασταν αρκετά καλοί στο γήπεδο. Δυστυχώς, τιμωρηθήκαμε για δύο ατομικά λάθη με ισάριθμα γκολ. Μετά, τα δώσαμε όλα και κάναμε μεγάλη προσπάθεια. Οι διαιτητές κάνουν λάθη, συμβαίνουν αυτά και για τις δύο ομάδες.

Στις καθυστερήσεις, δεν παίχτηκε καθόλου μπάλα, μοιάζει με λεπτομέρεια, αλλά είναι σημαντικό. Και οι διαιτητές προσπαθούν για το καλύτερο, δεν θέλω να μιλάω γι’ αυτό. Αλλά, αυτό που βλέπω είναι ότι υπάρχουν λανθασμένες αποφάσεις συχνά, δεν είναι ηθικό για τις ομάδες. Είναι δύσκολο, γιατί πρέπει να δείχνουμε σεβασμό σε όλους, στους διαιτητές, τους παίκτες, τους προπονητές.

Δεν περίμενα να εξελιχθεί έτσι το ματς. Είχαμε μεγάλη πίεση. Συγχαρητήρια σε όλους, πολλά παιδιά δεν είχαν παίξει μέχρι σήμερα, όπως και εγώ. Παίξαμε καλά μέχρι το τέλος και δείξαμε ότι υπάρχει πολύ μέλλον σε αυτήν την ομάδα».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ