Stoiximan Super League

Κάναντι: «Ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν τα περί Νυρεμβέργης»

Κατηγορηματικά διέψευσε τα σενάρια περί Νυρεμβέργης ο Νταμίρ Κάναντι, που μίλησε παράλληλα για τη μεγάλη επιτυχία του Ατρόμητου με την 4η θέση.

Ως «ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν» χαρακτήρισε τα δημοσιεύματα περί Νυρεμβέργης ο Νταμίρ Κάναντι, που παράλληλα αναφέρθηκε και στην επιτυχία του Ατρόμητου με την κατάκτηση της 4ης θέσης.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Αυστριακός τεχνικός:

Για τον αγώνα:
«Χαιρόμαστε πολύ για τη νίκη και την 4η θέση. Γνωρίζαμε ότι θα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Απέναντι σε μία δυσκολοκατάβλητη ομάδα. Ο καιρός έπαιξε τον ρόλο του. Ηταν δύσκολο να παιχτεί ποδόσφαιρο. Και για αυτό θέλω να δώσω θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα του για το 0-2 και την τακτική μας απόδοση μετά το δεύτερο γκολ. Δεν επιτρέψαμε στον Άρη να δημιουργήσει κάποια ευκαιρία».

Για το κατά πόσο ο Ατρόμητος απέδειξε σήμερα ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Άρη: «Δεν είναι θέμα να πούμε ποιος είναι καλύτερος. Πήραμε δύο νίκες κόντρα στον Άρη και χαιρόμαστε πολύ σήμερα».

Για το μέλλον του στον πάγκο του Ατρόμητου και τα δημοσιεύματα για τη Νυρεμβέργη: «Έχω μία πάρα πολύ καλή επικοινωνία με τον σύλλογο. Μιλάω με τον πρόεδρο και τον τεχνικό διευθυντή. Θα συζητήσουμε για να δούμε πως θα εξελιχθούν τα πράγματα. Ολα τα υπόλοιπα είναι απλώς εικασίες και τίποτα παραπάνω. Ψεύτικες ειδήσεις που δεν ισχύουν».

Για το ελληνικό ποδόσφαιρο και τη δική του παρουσία σε αυτό: «Χαιρόμαστε πολύ για την 4η θέση. Ως προπονητής δεν ήρθα για να αλλάξω το ελληνικό ποδόσφαιρο αλλά για να έχω επιτυχίες. Σε αυτά τα δύο χρόνια είμαστε πετυχημένοι. Είμαι χαρούμενος. Οσον αφορά το ελληνικό ποδόσφαιρο, είναι αρκετά καλό αλλά χρειάζεται να κάνει παραπάνω βήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x