Ο Κάναντι μπορεί να είναι Αυστριακός, αλλά οι κροατικές του ρίζες έχουν δημιουργήσει έναν άνθρωπο που μόνο απόμακρος δεν είναι και κυρίως με τους ποδοσφαιριστές του.

Αποστολή στην Αυστρία: Παύλος Κουστέρης

Μάλιστα, ποτέ δεν χάνει την ευκαιρία να αστειευτεί μαζί τους, όταν η στιγμή είναι η κατάλληλη και αυτό έκανε και στην έναρξη της πρωινής προπόνησης.

Συγκεκριμένα, ενώ παρουσίασε στους ποδοσφαιριστές του το πρόγραμμα που θα ακολουθήσουν, αποχαιρέτησε τους τερματοφύλακές του, Μίρκοβιτς, Μέγερι, Θεοδωράκη και Μανδά, που θα συνέχιζαν το δικό τους πρόγραμμα με τον Σλόμπονταν Σούιτσα.

Ο εκ των κορυφαίων προπονητών τερματοφυλάκων φημίζεται για τις σκληρές προπονήσεις του με τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και αυτό είναι κάτι που γνωρίζει φυσικά και ο Νταμίρ Κάναντι, που θέλησε να τους πειράξει.

«Bye, Bye guys. I love you. I miss you», τους είπε ο Αυστριακός θέλοντας έτσι με αυτόν τον τρόπο να τους συμπαρασταθεί για το απαιτητικό πρόγραμμα που τους περίμενε.

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ