Stoiximan Super League

Κάναντι: «Σπέσιαλ παίκτης ο Ουάρντα, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παλέψουν για τον τίτλο»

Το εγκώμιο του Αμρ Ουάρντα έπλεξε με δηλώσεις ο Νταμίρ Κάναντι, ο οποίος τόνισε πως δεν υπάρχει φαβορί στο φετινό πρωτάθλημα.

Για το ισόπαλο αποτέλεσμα της αναμέτρησης του Ατρομήτου με την ΑΕΚ (1-1) αλλά και το εκπληκτικό τέρμα που σημείωσε ο Αμρ Ουάρντα μίλησε στο «Metropolis» ο Νταμίρ Κάναντι.

Ο Αυστριακός προπονητής των Περιστεριωτών χαρακτήρισε σπέσιαλ και ποιοτικό παίκτη τον Αιγύπτιο, ενώ εξέφρασε την επιθυμία του να συνεχίσει να τον έχει στη διάθεσή του και την επόμενη σεζόν.

Παράλληλα, σε ότι έχει να κάνει με την μάχη του τίτλου τόνισε πως ως τώρα δεν έχει υπάρξει κάποιο φαβορί, ωστόσο πρόσθεσε πως οι δύο ομάδες που δείχνουν να βρίσκονται στο… κόλπο είναι ο ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ.

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Για το παιχνίδι του Ατρομήτου με την ΑΕΚ: «Ήταν ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια καλή ομάδα. Είχαμε δύσκολο έργο».

Για τον Ουάρντα: «Είναι ένας σπέσιαλ παίκτης και ποιοτικός. Έχει την ικανότητα να απελευθερώνεται και να πετυχαίνει τέτοια ωραία γκολ. Βοηθάει πολύ τον Ατρόμητο και θα τον βοηθήσει και στο μέλλον».

Για το αν θα ήθελε τον Ουάρντα στον Ατρόμητο και τη νέα χρονιά: «Θα ήμασταν ευτυχισμένοι αν έμενε και τη νέα σεζόν στην ομάδα. Είναι ένας πολύ καλός και ποιοτικός παίκτης και μόλις 23 ετών. Του εύχομαι τα καλύτερα στην καριέρα του. Γνωρίζουμε ότι θα μείνει ως το τέλος της σεζόν στον Ατρόμητο, μετά έχει το Μουντιάλ και θέλει πολύ να πάει σε μια μεγάλη ομάδα. Αν μείνει εδώ και μετά το καλοκαίρι θα είμαστε πολύ ευτυχισμένοι».

Για το αν μπορεί ο Ουάρντα να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ: «Μπορεί να βοηθήσει κάθε ομάδα και, βεβαίως, και τον ΠΑΟΚ. Είναι ποιοτικός παίκτης και μπορεί να βοηθήσει τον ΠΑΟΚ».

Για τη μάχη του τίτλου: «Ο ΠΑΟΚ είναι πρώτος, ενώ ακολουθεί η ΑΕΚ και πιο πίσω ο Ολυμπιακός. Ο ΠΑΟΚ είναι πολύ ποιοτική ομάδα, στο κόλπο είναι και η ΑΕΚ. Όχι τόσο ο Ολυμπιακός. Θεωρώ πως ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα παλέψουν για τον τίτλο».

Για το ποιον εκ των ΠΑΟΚ, ΑΕΚ θεωρεί φαβορί: «Δεν μπορώ να πω ποιος είναι το φαβορί. Πρέπει να δούμε και το πρόγραμμα των δύο ομάδων. Ο ΠΑΟΚ Θα παίξει με εμάς, όμως, δεν θα έχουμε τους τρεις παίκτες που είναι δανεικοί. Είναι άλλα επτά παιχνίδια ακόμη και όλα είναι ανοιχτά».

Για όσα συνέβησαν στην Τούμπα: «Το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι σε καλό δρόμο. Υπάρχει ανταγωνισμός και αρκετές καλές ομάδες. Όλη αυτή η εικόνα δημιουργεί κακή εικόνα και αρνητικά σχόλια για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Όλο αυτό εμένα με ενοχλεί, διότι είμαι
στην Ελλάδα και εκτιμώ το ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για το αν θεωρεί πως ήταν σε θέση να κάτσει στον πάγκο ο Γκαρθία: «Είδα αυτά που συνέβησαν από την τηλεόραση. Δεν μπορώ να το κρίνω αυτό παρακολουθώντας από την τηλεόραση».

Για τον στόχο του Ατρομήτου: «Μπορούμε να βγούμε στην Ευρώπη. Πήραμε 15 παίκτες το καλοκαίρι και άλλους τρεις το χειμώνα. Είμαστε μια νέα ομάδα, είμαστε στην 4η θέση και θέλουμε να βγούμε στην Ευρώπη. Αν μας δοθεί η ευκαιρία μπορούμε να κατακτήσουμε ακόμη και την 3η θέση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x